, , , ,

Faber Duet M Smart

De Faber Duet M, is een frameless hoekhaard, die zowel links- als rechtszijdig leverbaar is. De Duet M is de kleinste qua afmetingen in een serie van drie. Deze haard wordt geleverd met een combinatieset van houtstammen en sprokkelhout of carrara kiezel.


Een frameloos hoekhaard, dat is de Faber Duet M. De Faber Duet-serie bestaat uit 3 modellen waarbij de M de kleinste uitvoering is. Mocht een grotere haard zoeken dan moet vooral naar de Duet L en de Duet XL kijken.

Zoals u verwacht bij een hoekhaard is de Duet M leverbaar in een rechter- en linkerhoek. Voor de branderdecoratie heeft u de keuze uit een houtset of carrara kiezel.

Faber Duet M Premium

Naast de standaard brander heeft de Duet M de mogelijkheid om deze uit te voeren met de Premium versie. Dat wil zeggen dat de haard compleet met de Step Burner geleverd wordt.

Flat Burner of Step Burner

Een van de nadelen van een gashaard is het vuurbeeld wanneer de haard niet op vol vermogen brandt. De meeste haarden hebben een prachtig vuurbeeld wanneer de haard op vol vermogen brandt. Alleen wanneer uw warmte behoefte lager is en daarom de haard op een lagere stand zet verdwijnt het volle vuurbeeld. Er blijven slechts kleine vlammen over, van een realistisch houtvuur is geen sprake meer.

Faber heeft hier de oplossing voor: de Step Burner. Wanneer u bij een Faber Step Burner haard het vermogen lager instelt houdt u een vol vuurbeeld. De oplossing die Faber bedacht heeft is het smaller maken van de brander. Dus, bij vol vermogen heeft een prachtig vol vuurbeeld over de gehele breedte van de haard. Wanneer u de haard op de laagste stand zet bij een Step Burner brander houdt u een smaller vuur in het midden over maar wel met een levendig en vol vuurbeeld.

. Wanneer u graag het hele jaar, ook op bijvoorbeeld een zomeravond, wilt genieten van uw gashaard, dan is de Duet Premium met Step Burner een zeer interessante optie.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

,

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Uitvoering
  • Hoek links open
  • Hoek rechts open
Interieur
  • Houtset
  • Carrara kiezel

Documentatie

EnergyLabel_Faber_Duet_M_smart.pdf

Lijntekening duet m smart left & right.pdf

Technische gegevens smart duet m nl.pdf

Installatiehandleiding duet m smart NL.pdf

Glen dimplex faber brochure 2023 2024 nl.pdf

Faber prijslijst.pdf

Scroll naar boven