, ,

Elu B Corner 110/40 Left/Right

 6.600,00

Ervaar luxe met de Elu B Corner 110/40 Left/Right bio-ethanol haard, verkrijgbaar bij Kachelplaats. Ontvang de beste prijs – neem direct contact op!


Nieuw in ons assortiment zijn de haarden van Elu-fire, deze zijn te verkrijgen in veel verschillende maten en opties. Voor wie op zoek is naar een specifiek formaat, is er de optie om de haard op maat te laten maken. Deze Elu B Corner 110/40 Left/Right heeft een vuurzicht van 110cm breed en 40cm hoog. Een hoekhaard is als een gezellig middelpunt in huis. Het straalt niet alleen warmte uit, maar creëert ook een sfeervol samenzijn waar iedereen van kan genieten. Deze haard brandt op bio-ethanol, die niet alleen zorgt voor een aangename warmtebron, maar ook een prachtig vlammenspel creëert dat sfeer toevoegt aan elke ruimte.

Het grote voordeel van bio-ethanol

Ontdek het gemak van de gesloten Elu B bio-ethanolhaarden, waarbij geen rookkanaal nodig is, terwijl u toch geniet van de warmte en het schouwspel van echt vuur. De installatie is eenvoudig, doordat er geen afvoersysteem nodig is. Deze haarden branden op een plantaardige vloeistof, die minimaal geur afgeeft, waardoor uw ervaring nog aangenamer wordt. Deze haarden zijn voorzien van één of meerdere ruiten.Na het installeren van de haard behoudt u de vrijheid om eenvoudig te schakelen tussen waterdamp en bio-ethanol als brandstof.

Geen gedoe met afvoer, slechts een stekker nodig!

Deze bio-ethanol haarden vereisen geen ingewikkeld afvoersysteem, u hoeft enkel een stekker in het stopcontact te steken. Hierdoor is de installatie bijzonder eenvoudig, en kunnen deze haarden vrijwel overal geplaatst worden. De haarden zijn voorzien van één of meerdere ruiten. Of het nu in een appartement is of in een buitenruimte, de Elu B haarden bieden veelzijdigheid in plaatsing. Ze zijn perfect om in te bouwen, bijvoorbeeld in combinatie met een televisie of meubel. Wat betreft de afwerking zijn er talloze mogelijkheden om de ombouw te personaliseren met verschillende materialen, zoals MDF, hout of behang.

Veelzijdige opties en mogelijkheden

Met de Elu-fire haarden heeft u veel mogelijkheden op het gebied van modellen, inbouwmogelijkheden, brandstof en afwerkingen. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een specifiek model, een unieke inbouwoplossing, een gepersonaliseerde afwerking, of de mogelijkheid om te variëren in brandstof. De Elu-fire haarden passen zich aan aan uw individuele stijl en behoeften.

Ontdek uw perfecte haard bij Kachelplaats

Laat uw verwachtingen overtroffen en ontdek de veelzijdigheid van Elu-fire haarden bij Kachelplaats. Bezoek onze showroom of ontdek ons uitgebreide online aanbod. Voor persoonlijk advies en professionele installatie staan wij altijd voor u klaar. Breng warmte en stijl in uw huis met de unieke Elu-fire haarden. Neem contact met ons op voor een haard die perfect aansluit bij uw wensen en geniet van de gezelligheid die het toevoegt aan uw leefruimte! Is de Elu B Corner 110/40 Left/Right binnenkort het stralende middelpunt van uw interieur?

Merk

Brandstof

Kleur

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

inclusief houtset (bruin), witte of grijze kiezels, blank glas en afstandsbediening
Opties:
  • Brons of grijs glas € 375
  • Bio ethanol – 21 liter € 75
Potenset:
  • Potenset tot 500mm € 75
  • Potenset tot 900mm € 125
Kaders:
  • Kader 10 cm € 350
  • Binnenwerk & kaders hoogglans zwart – prijs op aanvraag
  • Afwijkende kaders (vorm/afmeting) – prijs op aanvraag
  • Afwijkende kleur kaders – prijs op aanvraag
  • Afwijkende kleur binnenwerk – prijs op aanvraag

Documentatie

Lijntekening elu fire corner 110 40.png

Brochure elu fire april 2024.pdf

Scroll naar boven