, ,

Element4 Trisore 180 e

Dit product is niet meer leverbaar


De Trisore 180 e is de breedste 3-zijdige elektrische haard van Element4. Met een ruit van 175cm is deze panorama haard zeer groot te noemen. Deze haard vormt dan ook het middelpunt van de ruimte waarin deze staat. Element4 brengt hiermee de luxe van een gashaard naar het gemak van een elektrische haard. Op plaatsen waar gashaard niet mogelijk of wenselijk was, kan nu de sfeer gemaakt worden met een elektrische haard.

In nieuwbouw of bijvoorbeeld in appartementen is een gashaard vaak niet mogelijk of gewenst. De warmteafgifte is te groot, een rookkanaal kan niet aangelegd worden, of het huis is volledig gasloos. In deze situaties is een luxe elektrische sfeerhaard van Element4 een oplossing. Alleen een stopcontact is nodig om te genieten van een sfeervol haardvuur.

De Trisore 180 e uitgerust met LED verlichting en beschikt over een verwarmingselement. Dit verwarmingselement is uitgevoerd met een thermostaat. Naar wens kan natuurlijk het verwarmingselement ook volledig worden uitgeschakeld.

De haard is te bedienen via een app voor smartphone of tablet. De afstandsbediening wordt standaard niet meegeleverd maar kan er los bij besteld worden.

Voor een maximaal vuurzicht wordt de haard standaard uitgevoerd met ontspiegeld glas. Zo bent u verzekerd van een ongehinderd zicht op het vlammenspel.

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Documentatie

Lijntekening elektrische haard trisore180e.pdf

Brochure element4 nl.pdf

Scroll naar boven