, ,

Element4 Elite 80 HE

Dit product is niet meer leverbaar


Element4 Elite 80 HE 3-zijdig

De Elite 80 HE 3-zijdig van Element4 is een elektrische haard met een stijlvol design. De haard beschikt over een zeer realistisch vlambeeld dat bijna niet van een echt houtvuur te onderscheiden is! Met de drie verschillende vuurbeelden is de Elite een echte sfeermaker. En naast sfeer, geeft de haard ook nog warmte van 1,5 kW.

De Elite 80 HE 3-zijdig beschikt net zoals de andere elektrische haarden van Element4 over ontspiegeld glas. Hierdoor is het glas bijna niet zichtbaar en heeft u geen last van lichtval die een hinderlijke spiegeling kan geven. U krijgt standaard een afstandsbediening bijgeleverd en u kunt de gratis app downloaden, zodat u de haard gemakkelijk vanaf de bank kunt bedienen!

Elite 80 HE Front elektrische haard bij Kachelplaats

Op zoek naar de Element4 Elite 60 IE Front elektrische haard met een realistisch vlambeeld en verschillende bedieningsopties? Neem dan contact op met Kachelplaats. Dit model zou in uw inrichting zeker niet misstaan. Vraag online een offerte aan. Op zoek naar meer informatie? Neem dan contact met ons op of bel direct 038 760 06 26.

Merk

Brandstof

Kleur

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Documentatie

Lijntekening elite 80he.pdf

Installatiehandleiding elite 80he.pdf

Element4 gebruikshandleiding 4 talig.pdf

Scroll naar boven