, , ,

Element4 Club 240 C

Dit product is niet meer leverbaar


Element4 brengt met de Club-serie gashaarden een unieke beleving. Een haardvuur gecombineerd met LED-verlichting in het branderbed, door Element4 Ledburner genoemd. De LED-verlichting is instelbaar qua kleur. Dit zorgt voor een sfeervol en unieke sfeer. De LED-verlichting kent 7 kleuren en is met de afstandsbediening instelbaar.

Met een ruit die 240cm meet is de Club 240 een van de grootste gashaarden op de markt. Met deze afmetingen zorgt de haard voor een uniek sfeerbeeld. Ideaal voor grote ruimtes zoals bijvoorbeeld in horeca.

De Element4 Club 240 is leverbaar in verschillende typen, afhankelijk van het vuurzicht en ruiten.

Club 240 F- Front model

Met alleen een ruit aan de voorzijde lijkt deze uitvoering het minst spectaculair. Door de grote ruit is er een riant vuurzicht. De standaard achterwand kan vervangen worden door een zwart glazen binnenwand. Dit zorgt voor reflectie van zowel het gasvuur als de LED-verlichting in het branderbed. Dit geeft de front uitvoering zijn eigen unieke sfeer.

Club 240 T- Doorkijk model

Met 2 tegenover elkaar liggende ruiten is de Club 240 T een doorkijkhaard, of ook wel tunnelhaard genoemd. Dit geeft een bijzonder ruimtelijk effect en maakt het mogelijk om vanuit een grotere ruimte te genieten van de sfeer van de gashaard.

Club 240 RD – Roomdivider

Een roomdivider is een tunnelhaard met aan 1 zijkant glas. Afhankelijk van de situatie kan dit een ideale haard zijn. Een nog ruimer zicht op het vlammenspel en de ruimte wordt minder onderbroken.

Club 240 C – Hoekmodel

Tenslotte is er de Club 240 C, het hoekmodel. Natuurlijk leverbaar in zowel een linker- als rechterhoek. Voor de plaatsing in een hoek of langs een muur is dit vaak het meest geschikte model. De ruit aan de korte zijkant geeft net extra zicht op het vlammenspel en de LED-verlichting van het branderbed.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

,

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

  • Hoek model, links of rechts
  • ©Ledburner, kristal glas
Optioneel:
  • Zwart glazen binnenwanden (achterwand zwart glas bestaat uit 2 delen)

Documentatie

Lijntekening gashaard club 240 cl.pdf

Lijntekening gashaard club 240 cr.pdf

Element4 gebruikshandleiding 4 talig.pdf

Brochure element4 nl.pdf

Scroll naar boven