, ,

Element4 Bidore 50 e hoek

De Element4 Bidore 50 e hoek, is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de scherpste prijs of kom langs in onze showroom.


De Bidore 50 e van Element4 is een elektrische haard ontworpen als alternatief voor een gashaard. De haard is strak in te bouwen en heeft alleen een stopcontact nodig om te kunnen “branden”. Dit maakt het een interessant alternatief voor de situaties waar een gashaard niet tot de mogelijkheden behoort.

Voor het gloeieffect maakt de Bidore 50 e gebruik van LED-verlichting. Deze is volledig regelbaar. Het zicht op het “haardvuur” is bijzonder goed door het ontspiegelde glas. Dit Anti-Refletie (AR) glas wordt standaard mee geleverd.

De haard is uitgevoerd met een verwarmingselement. Deze kan tot 2kW bijverwarmen. Natuurlijk kan deze ook uitgeschakeld worden zonder afbreuk te doen aan de beleving van deze haard.

De haard, de LED-verlichting en het verwarmingselement zijn volledig te bedienen via smartphone of tablet. Optioneel kan er ook een losse afstandsbediening meebesteld worden, deze heeft een meerprijs.

De hoekhaard is zowel beschikbaar als linker- en rechterhoek. Bent u opzoek naar 3-zijdige haard met vergelijkbare afmetingen, dan is de Trisore 50 e wellicht interessant. Voor het front model kan kijken naar de Modore 50 e.

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Documentatie

Lijntekening elektrische haard bidore 50e.pdf

Brochure element4 nl.pdf

Scroll naar boven