e_fire Hamar wandkast

 2.895,00


De e_fire Hamar wandkast heeft niet alleen een warme en industriële uitstraling. De wandkast is gemaakt van stoere materialen als eikenhout en staal. Dankzij het praktische formaat van de e_fire Hamar en de vele opbergmogelijkheden voor leuke accessoires, is deze kast bij uitstek geschikt voor elke ruimte en interieur.
Geen gedoe met in elkaar zetten, de e_fire Hamar wandkast wordt kant-en-klaar geleverd. Zo kan er direct genoten worden van de e_fire Hamar wandkast en de bijbehorende Dimplex Cassette 600 Opti-Myst elektrische haard.
Dimplex Cassette 600 Opti-Myst
De e_fire Hamar wordt standaard geleverd met de Dimplex Cassette 600 Opti-Myst. Deze elektrische haard is uitgevoerd met het 3-dimensionale Opti-Myst vuurbeeld. Het Opti-Myst vuurbeeld maakt een einde aan het ’platte vuurbeeld’ in elektrische haarden. Nog nooit brandde elektrisch vuur zo realistisch. Op een vol reservoir brandt de haard 8-10 uur. De vrijkomende ultradunne waterdamp draagt ook nog eens bij aan de vochthuishouding in huis.
*Het advies is om de watervernevelaars (tranducers), afhankelijk van het gebruik, tenminste eenmaal per jaar te vervangen.
Levertijd
De levertijd van de e_fire Hamar wandkast is 3 á 5 weken.
Maatwerk
Desgewenst is het mogelijk om de e_fire Hamar wandkast op maat te laten maken, te voorzien van een andere kleur of het eikenhout in een ander materiaal te krijgen. Voor alle mogelijkheden neem contact op via 038-760 0626 of mail naar info@kachelplaats.nl.

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Opties

Documentatie

Scroll naar top