, , ,

Dru Virtuo 75

 5.110,00

De Dru Vituo 75 elektrische haard is verkrijgbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de beste prijs.


Stelt u zich voor: thuiskomen op een kille winteravond, vermoeid van de dag, en dan… de comfortabele warmte van de Dru Virtuo 75. Het is niet zomaar een haard; dankzij zijn geavanceerde 3D-technologie kunt u vanuit elke hoek van de kamer genieten van de sfeervolle vlammen, zonder gedoe met schoorstenen, water- of gasleidingen.

Romantisch, modern of gezellig

Of u nu verlangt naar een romantische avond voor twee, een moderne sfeer in uw interieur wilt creëren, of gewoon gezelligheid zoekt voor het hele gezin, de Dru Virtuo past zich moeiteloos aan uw wensen aan. Met zijn unieke karakter en veelzijdigheid is hij ongeëvenaard in zijn soort.

Ervaar de warmte en gezelligheid van de Dru Virtuo 75

Ervaar zelf de warmte en gezelligheid die de Dru Virtuo 75 u te bieden heeft. Dankzij zijn plug-and-play ontwerp kunt u hem gemakkelijk overal in uw huis plaatsen waar een stopcontact is. Geen ingewikkelde installaties, geen gedoe, alleen directe warmte en comfort voor u en uw dierbaren. Wacht niet langer. Breng de gezelligheid van de Dru Virtuo 75 in uw huis en maak van elke dag een bijzonder moment om te koesteren. Maak van uw huis een thuis met de Dru Virtuo 75 via Kachelplaats!

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Inclusief houtset (bruin), Eco Glow (LED gloeibed), afstandsbediening
Uitvoering:
  • Interieur decorglass zwart
Accessoires:
  • Convectiespoiler € 23

Documentatie

Lijntek virtuo 75.pdf

Info nl virtuo 75.pdf

Brochure Dru Virtuo haarden.pdf

Scroll naar boven