, , , ,

Dru Lugo 70/3 Module

Dit product is niet meer leverbaar


De Lugo 70/3 Module Eco Wave is een driezijdige haard die is voorzien van de brandertechniek: Eco Wave. Met de Eco wave kun je in 15 standen de hoogte van de vlam instellen. De houtset, het volle vlambeeld en het feit dat de haard vanaf drie zijden een optimaal zicht geeft op de vlammen, maakt dat de haard het gevoel van een open haard evenaart.

Eco Wave
De innovatieve gashaarden en gaskachels van Dru zijn voorzien van het energiezuinige Eco Wave systeem. Hiermee kun je het vermogen van de brander eenvoudig terugbrengen met behoud van een mooi vlambeeld. Het wordt zo nooit te warm in je interieur en het is dus niet nodig om de haard laag te zetten of te doven. Je kunt blijven genieten van een prachtig en mooi vlambeeld en je bespaart tot 50% op je energieverbruik!

Bedien je haard met je smartphone of tablet
De Control App van Dru maakt de bediening van je haard met Eco Wave heel eenvoudig. Met de App kan je de haard aanzetten, hoger en lager zetten en tevens je eigen favoriete vlammenpatroon kiezen! Je kunt kiezen uit drie voorgeprogrammeerde standen: Luxe, Comfort en Spaar en met de stand Custom kan je zelf het vlammenpatroon bepalen. Jij hebt dus volledige controle over het vuur, het vermogen en daarmee de warmte. Daarnaast kun je precies zien hoeveel gas je bespaart ten opzichte van de volstand. De App is gratis te downloaden en geschikt voor alle tablets (Apple en Android) en smartphones.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

,

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

incl. houtset (bruin), afstandsbediening, elektronische ontsteking
• Lugo 70/3, interieur zwart 
Optioneel (meerprijs)
• Interieur ceraglass 
• PowerVent® voorbereid (excl. Powerbox)
Accessoires
• Communicatiemodule voor wifi, voorbediening via tablet of smartphone 
• Inbouwkader 8S, breedte 100 mm (inbouw 70 mm) 
• Inbouwkader 8S, breedte 90-200 mm, maatwerk)

Documentatie

Energielabel dru lugo 70 3 rch module.pdf

Lijntekening lugo 70 3 module rch.pdf

Brochure dru gas inbouwhaarden.pdf

Scroll naar boven