, , ,

Dru Lincar 9010 antraciet

 1.574,00

De derde van de serie, welke bestaat uit compacte, elegante en krachtige haarden waarvan de modellen oplopen in afmeting en capaciteit. De gashaard is voorzien van een thermostatische kraan. De bediening van de haard is gemakkelijk toegankelijk en bevindt zich aan de bovenkant van de haard.


Maak kennis met de Lincar 9010 Gashaard, de derde in een reeks van vier prachtige schoorsteenkachels, beschikbaar bij Kachelplaats. Deze budgetvriendelijke haard combineert elegantie en kracht, waardoor u kunt genieten van warmte in stijl zonder uw budget te overschrijden.

De Lincar 9010 valt op door zijn compacte ontwerp en krachtige prestaties. U kunt de gewenste temperatuur eenvoudig instellen met de thermostatische kraan, terwijl de handige bediening bovenop de haard zorgt voor moeiteloos gebruiksgemak.

Het reinigen van de haard is een fluitje van een cent dankzij de opendraaiende glazen deur aan de voorzijde van het toestel. Het moderne design met een alu-metallic kleur en antraciete achterzijde voegt een vleugje elegantie toe aan uw woonruimte.

De Lincar 9010 kan als gas moederhaard worden gebruikt en biedt  betaalbare luxe en warmte voor in uw huis.

Sfeervolle ambiance bij Kachelplaats

Kies voor betaalbare warmte en voeg een vleugje luxe toe aan uw woonruimte met de Lincar 9010 Gashaard. Bestel deze elegante haard vandaag nog bij Kachelplaats en creëer een knusse en sfeervolle ambiance in uw woning!

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

,

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Accessoires:
  • Adapter 230VAC-6VDC voor afstandsbediening € 53
  • Ombouwset propaan € 38

Documentatie

Energielabel dru lincar 9010.pdf

Lijntekening dru lincar_9010.pdf

Brochure dru gaskachels nl fr.pdf

Scroll naar boven