, , ,

Dru Lincar 9008 antraciet

 1.489,00

De tweede van de serie die bestaat uit compacte, elegante en krachtige haarden waarvan de modellen oplopen in afmeting en capaciteit. De gashaard is voorzien van een thermostatische kraan. De bediening van de haard is gemakkelijk toegankelijk, die bevindt zich aan de bovenkant van de haard.


Uw betaalbare bron van warmte en comfort wacht op u met de Lincar 9008, een pronkstuk in onze serie van vier schoorsteenkachels, nu verkrijgbaar bij Kachelplaats. Deze collectie haarden combineert compacte elegantie met krachtige prestaties, waarbij de modellen in grootte en capaciteit toenemen.

Als de tweede in de serie biedt de Lincar 9008 de perfecte balans tussen kracht en efficiëntie. Stel eenvoudig de gewenste temperatuur in met de thermostatische kraan, die gemakkelijk toegankelijk is aan de bovenkant van de haard. Geniet van het moderne design met een licht gebogen voorzijde in alu-metallic kleur en een antraciete achterzijde.

De Lincar 9008 is niet alleen een verwarmingsoplossing, maar ook een gas moederhaard, waarmee u iedere ruimte aangenaam kunt verwarmen..

Wooncomfort met warmte met Kachelplaats

Het onderhoud van deze haard is net zo eenvoudig als zijn bediening, dankzij de handige opendraaiende glazen deur aan de voorzijde. Upgrade uw wooncomfort met de betaalbare luxe van de Lincar 9008 – verkrijgbaar bij Kachelplaats!

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

,

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Accessoires:
  • Adapter 230VAC-6VDC voor afstandsbediening € 53
  • Ombouwset propaan € 38

Documentatie

Energielabel dru lincar 9008.pdf

Lijntekening dru lincar_9008.pdf

Brochure dru gaskachels nl fr.pdf

Scroll naar boven