, ,

Dru Lincar 9006 antraciet

 1.391,00

De kleinste van de serie, welke bestaat uit compacte, elegante en krachtige haarden waarvan de modellen oplopen in afmeting en capaciteit. De bediening van de haard is gemakkelijk toegankelijk en bevindt zich aan de bovenkant van de haard. Deze budgetvriendelijke gashaard behoort tot de goedkoopste in zijn klasse.


Stap binnen in een wereld van betaalbare warmte met de Lincar 9006, een budgetvriendelijke gashaard die deel uitmaakt van een verleidelijke serie van vier schoorsteenkachels. Deze serie biedt een scala aan compacte, elegante, en krachtige haarden, waarbij de modellen oplopen in afmeting en capaciteit. De Lincar 9006, de kleinste van de vier, bewijst dat grootsheid niet altijd groot hoeft te zijn.

Geniet van het comfort van een thermostatische kraan, waarmee u moeiteloos de gewenste temperatuur instelt. De bediening van de haard is handig geplaatst aan de bovenkant voor gemakkelijke toegang. Daarnaast maakt de opendraaiende glazen deur aan de voorzijde het reinigen van de haard een fluitje van een cent.

Maak uw keuze voor betaalbare warmte en gemak met de Lincar 9006 gashaard. En hier wordt het nog interessanter – deze gashaard kan ook fungeren als gas moederhaard, waardoor u niet alleen deze ruimte, maar ook andere gastoestellen in huis met gemak beheert.

Slimme verwarming via Kachelplaats

Kies voor slimme verwarming zonder het budget uit het oog te verliezen. Investeer nu in de Lincar 9006 en verwelkom betaalbare warmte in uw huis! Nu verkrijgbaar via Kachelplaats.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

,

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Accessoires:
  • Adapter 230VAC-6VDC voor afstandsbediening € 53
  • Ombouwset propaan € 38

Documentatie

Energielabel lincar 9006.pdf

Lijntekening dru lincar_9006.pdf

Brochure dru gaskachels nl fr.pdf

Scroll naar boven