, ,

Dru Excellence 50XT Eco Wave

Dit product is niet meer leverbaar


Model is vervallen bij de fabrikant. Het betreft hier een showroommodel.

Bent u op zoek naar een inbouwhaard die u een maximaal hoog beeld geeft op de vuurhaard? Dan zit u goed met DRU Excellence XT gashaard, waarbij het ontwerp op optimaal zicht en comfort is afgestemd. In de eerste plaats heeft de haard een zeer smalle omlijsting, waardoor het bijna lijkt of er helemaal geen kader is gebruikt. Daarnaast is de gashaard toepasbaar in nagenoeg elk interieur, omdat de uitstraling neutraal en stijlvol is. Standaard wordt de haard compleet met een de luxe ceraglass achterwand geleverd. Deze zorgt voor een extra levendig vlammenspel.

De DRU Excellence XT is echt onderscheidend door het gebruik van de dubbele Vario Burners. Deze zorgen ervoor dat de vlammen extra hoog zijn bij een relatief laag vermogen. Hierdoor kunt u de vlammen nog nadrukkelijker de woonkamer in laten komen. Uiteraard is dit naar uw eigen wensen in te stellen en eenvoudig te reguleren.

De DRU Excellence 50 XT in gebruik

De DRU Excellence 50 XT levert een vermogen van maximaal 7 kW. Het betreft een gesloten inbouwsysteem dat is voorzien van een bovenaansluiting. De brandstof voor de kachel is aardgas en propaan. De afmetingen van de haard zijn een hoogte van 143 centimeter, een breedte van 68 centimeter en een diepte van 36 centimeter. De rookgasafvoer heeft een diameter van 15 centimeter. Hiermee is de kachel ideaal voor mensen die de vlammenzee nadrukkelijk aanwezig in hun woonkamer willen hebben. Daarnaast levert de kachel uitstekende prestatie die nagenoeg iedere ruimte kan verwarmen.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

,

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Documentatie

Energielabel dru excellence 50xt rch.pdf

Lijntekening dru excellence 50xt.pdf

Installatiehandleiding dru nl excellence 50xt rch.pdf

Gebruikershandleiding dru nl voor rch toestellen.pdf

Brochure dru gas inbouwhaarden.pdf

Scroll naar boven