, , ,

Dru Etoile

 2.261,00

Deze haard is stijlvol voor elk interieur. Door de strakke vormgeving en de licht gebogen voorzijde past de Etoile zowel in een modern als klassiek interieur. De Etoile is een haard met een grote capaciteit. Het hoge rendement is meer dan 85%. U kunt de aanwezige thermostaat ook heel eenvoudig uitschakelen.


De Etoile haard is niet zomaar een toevoeging aan uw interieur; het is een stijlvol meesterwerk. Met strakke vormgeving en een licht gebogen voorzijde past de Etoile perfect in zowel moderne als klassieke interieurs. Deze haard heeft niet alleen een verfijnde uitstraling maar ook een grote capaciteit, met een indrukwekkend rendement van meer dan 85%.

De aanwezige thermostaat biedt gemak, en voor nog meer controle kunt u deze eenvoudig uitschakelen. Zo geniet u niet alleen van de gezellige sfeer van het vuur, maar kunt u ook de warmte naar uw wens aanpassen. De Etoile is meer dan alleen een warmtebron; het is een sfeervolle toevoeging aan uw huis.

En dat is nog niet alles – de Etoile kan ook dienen als gas moederhaard. Voeg niet alleen stijl en sfeer toe aan één ruimte, maar beheer ook andere gastoestellen in uw huis met gemak.

Stijlvolle Dru Etoile via kachelplaats

Ontdek de veelzijdigheid en elegantie van de Etoile. Bestel deze gashaard vandaag nog via Kachelplaats en maak van uw huis een warm en stijlvol thuis!

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

,

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

,

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Etoile, anatraciet of alu-metallic

Accessoires:
  • Eco Control Pack, afstandsbediening voor schoorsteenkachels € 262
  • Adapter 230VAC-6VDC voor afstandsbediening € 53
  • Ombouwset propaan € 38

Documentatie

Energielabel dru etoile 01.pdf

Lijntekening dru etoile.pdf

Installatiehandleiding nl+fr dru etoile 01.pdf

Scroll naar boven