, ,

Dovre 425GM

 2.172,00

Deze rustieke Dovre houtkachel is uitgerust met een volglasdeur, waardoor u verzekerd kunt zijn van een goed zicht op het sfeervolle vlammenspel in deze Dovre houtkachel. Mede dankzij het airwash systeem, hetwelk ervoor zorgt dat de ruit langer schoon blijft. Een sfeervolle aanwinst voor uw woonruimte.


Deze klassiek Dovre houtkachel is uitgerust met een volglasdeur, waardoor u verzekerd kunt zijn van een goed zicht op het sfeervolle vlammenspel in deze Dovre houtkachel. Dit wordt nog verder verbeterd door het Dovre AirWash systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat de ruit langer schoon blijft. Verder is de kachel uitgerust met verstelbare poten. Zo kunt de kachel eenvoudig op de juiste hoogte instellen voor het aansluiten op het rookkanaal. Hiermee kan de hoogte van de kachel tussen de 76,5 en 84.5 cm liggen en de rookgasafvoer tussen de 64 en 72 cm.

Samengevat, de Dovre 425 GM is een sfeervolle aanwinst voor iedere woonkamer. Naast de standaard antraciet uitvoering is de kachel leverbaar in het emaille. In emaille heeft u de keuze uit de kleuren mat zwart, ivoor, houtskool of majollica bruin. Het voordeel van emaille is naast de fraaie kleur dat kachel eenvoudiger schoon te houden is en langer meegaat.

Het vebrandingssysteem van de 425 GM is uitgevoerd met secundaire verbranding. De secundaire verbranding zorgt voor een optimaal warmterendement en een milieuvriendelijke verbranding. Verder is de kachel uitgerust met een vaste stookvloer en een ontassingsrooster om de kachel eenvoudig schoon te maken.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

, ,

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Documentatie

Lijntekening dovre 425 gm.pdf

Energielabel dovre 425gm.pdf

Dovre brochure 2023 2024.pdf

Dovre 425 GM gebruikershandleiding.pdf

Scroll naar boven