, , , ,

Dimplex Zen

 768,00

De Dimplex Zen elektrische haard is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de beste prijs.


PRODUCTEN UIT HET DIMPLEX ASSORTIMENT ZIJN UITSLUITEND BIJ HAVÉ VERWARMING IN LUNTEREN TE BEZICHTIGEN. NEEM CONTACT OP VOOR HET ACTUELE AANBOD.

De Dimplex Zen heeft de keuze uit een witte of beton look afwerking en strakke, minimalistische lijnen. Het eigentijdse, minimalistische ontwerp past perfect bij moderne interieurs, vooral die in Scandinavische stijl. Het onopvallende uiterlijk van de haard laat het warme licht van het Optimyst® vuur levendig zien. De realistische 3D-vlammen, ontstaan ​​door waternevel en LED-licht, zijn door de dubbelzijdige surround duidelijk zichtbaar. De Zen zal zeker de aandacht trekken van degenen die een modern interieurontwerp erg aantrekkelijk vinden. De haard is gemakkelijk te bedienen met de afstandsbediening.

Faber Opti-myst®

U blijft ernaar kijken! Het Opti-myst vuurbeeld maakt een einde aan het ’platte vuurbeeld’ in elektrische haarden. Faber heeft een 3-dimensionaal vuurbeeld met rookeffect ontwikkeld. Nog nooit brandde elektrisch vuur zo realistisch.

Bestel de Dimplex Zen bij Kachelplaats

Is uw oog gevallen op de Dimplex Zen elektrische haard? Vraag dan online een offerte aan voor de scherpste prijs bij Kachelplaats. Wilt u meer informatie over dit product of persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op.

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

,

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Opties

Uitvoering
  • Wit 
  • Betonlook
Haard
  • Dimplex Cassette 400 Opti-Myst € 847

Documentatie

Lijntekening dimplex zen.jpg

Prijslijst Dimplex 2023 2024.pdf

Scroll naar boven