, , ,

Dimplex Silverton

 925,00

De Dimplex Silverton is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de scherpste prijs.


PRODUCTEN UIT HET DIMPLEX ASSORTIMENT ZIJN UITSLUITEND BIJ HAVÉ VERWARMING IN LUNTEREN TE BEZICHTIGEN. NEEM CONTACT OP VOOR HET ACTUELE AANBOD.

Vaak wordt een bestaande open haard niet gebruikt omdat het stoken teveel “gedoe” is, de Dimplex Silverton is de oplossing. Plaats deze elektrische haard en op een eenvoudige manier haalt u veel sfeer in huis! De Opti-Myst techniek zorgt voor een prachtig en realistisch vuurbeeld, compleet met rook.

De Dimplex Opti-myst techniek is met de Silverton Opti-myst is nu ook beschikbaar als losse inzethaard. Deze haard zet u eenvoudig in een schouw of open haard. Vervolgens hoeft u alleen nog de stekker aan te sluiten en u kan direct genieten van een sfeervol vlammenspel. De Silverton Opti-myst heeft een prachtig 3-dimensionaal vuurbeeld wat voor een extra beleving zorgt. Het enige wat u af en toe moet doen is het water bijvullen. De waterdamp zorgt voor het realistische rookeffect.

Het eenvoudige gebruik en het fraaie vuurbeeld maken de Silverton een van de populairste elektrische haarden. Want, waarom geen sfeervol vuur in de bestaande schouw of open haard?

Ten slotte, het is goed om te weten dat de vlammen van de Dimplex Silverton Opti-myst, in tegenstelling tot de meeste Opti-myst haarden, niet regelbaar zijn. De haard kent 3 standen: Uit – alleen LED verlichting aan – LED verlichting met rook effect

Voor het plaatsen is het goed om te weten wat de afmetingen zijn. De breedte aan de voorzijde van de haard is 68,2cm. Aan de achterzijde is dit nog 55cm. Verder is de hoogte van de haard 16cm en bij de houtblokken is de hoogte 33cm.

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Opties

Documentatie

Lijntekening basket optimyst.pdf

Technische gegevens silverton nl.pdf

Productsheet silverton en.pdf

Handleiding dimplex silverton.pdf

Prijslijst Dimplex 2023 2024.pdf

Scroll naar boven