, , ,

Dimplex Sierra 48 elektrische haard

 623,00

De Dimplex Sierra 48″ elektrische haard is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de scherpste prijs.


Met de Dimplex Sierra 48″ elektrische haard geniet u van panoramisch zicht op het vuur. Deze brede haard van 124.5 cm is dan ook een echte eyecatcher in iedere ruimte. Met de verschillende kleuren led-verlichting kunt u de sfeer van de haard aanpassen aan elke gelegenheid. U kunt genieten van een realistisch vuurbeeld met alle gemakken van een elektrische haard. De haard kan eenvoudig ingebouwd worden, aan de muur worden bevestigd of als vrijstaande haard gebruikt worden, door de tafelstandaard

LED-verlichting

Met de Sierra 48″ heeft u keuze uit verschillende kleuren led-verlichting. Van warme sfeervolle kleuren tot moderne koude tinten. Het vuurbed wordt geleverd met reflecterende kiezelstenen welke worden verlicht met het led-verlichting. Wilt u liever een houtset of kristallen? Dat is ook mogelijk.

Voordelen van een elektrische haard

Woont u in een appartement? Hier is het niet mogelijk om een gas- of houtkachel te plaatsen. Wilt u wel genieten van de sfeer van een haardvuur? Dan is een elektrische haard de oplossing! Het enige wat u nodig heeft is een stopcontact. Naast het voordeel dat het weinig moeite kost om te installeren, is een elektrische haard ook een milieuvriendelijker alternatief.

Verwarmingselement

Deze elektrische haard heeft ook een warmte-functie waarmee u de ruimte extra kunt verwarmen. Dit is perfect voor in de winterperiode. Uiteraard kunt u de haard ook gebruiken zonder de verwarming.

Nu de Dimplex Sierra 48″ bestellen bij Kachelplaats

Wilt u de stijlvolle Sierra 48″ elektrisch haard van ons merk Dimplex bestellen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Bel gerust naar 038 760 06 26. U kunt de haarden van Dimplex ook bekijken in onze showroom in Kampen. Maak vandaag nog een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Geniet u straks van de Dimplex Sierra 48″ elektrische haard bij u thuis?

Merk

Brandstof

Kleur

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Branderbed:
  • Houtset
  • Kristallen
  • Kiezelstenen

Documentatie

Dimplex sierra 48 linear sellsheet.pdf

Prijslijst Dimplex 2023 2024.pdf

Scroll naar boven