, ,

Dimplex Ravel Suite

Dit product is niet meer leverbaar


PRODUCTEN UIT HET DIMPLEX ASSORTIMENT ZIJN UITSLUITEND BIJ HAVÉ VERWARMING IN LUNTEREN TE BEZICHTIGEN. NEEM CONTACT OP VOOR HET ACTUELE AANBOD.

De Dimplex Ravel Suite is een modern gestijlde schouw met een beton look uitstraling (let op: dit gaat alleen om de surround). De schouw is exclusief een elektrische haard. De Dimplex Engine 56-600 B en Dimplex Engine 56-600 B passen hier in.

Optiflame®
Thuis heerlijk genieten van het unieke vlameffect van uw Faber haard. Eenvoudig regelbaar en de houtblokken lijken echt te leven. Dit kan met de gepatenteerde elektrische ’Optiflame® technology’.
Uw haard is eenvoudig met de afstandsbediening te bedienen. Het effect is warm, sfeervol en nodigt uit voor een bijzonder momentje met familie en vrienden. Mede door de inventieve verlichting van de houtset met de nieuwste LED-technieken is het effect van uw haardvuur optimaal. De houtblokken geven precies de juiste, warme sfeer en gloeien zoals het hoort. U hoeft alleen maar te genieten van het effect wat vuur op mensen heeft.

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Opties

Extra
  • Dimplex Engine 56-600 MB – Spiegel € 1.129
  • Dimplex Engine 56-600 B – Baksteen decor € 1.199

Documentatie

Dimplex brochure 2020 2021.pdf

Prijslijst Dimplex 2023 2024.pdf

Scroll naar boven