, , ,

Dimplex Opti-V 360

Dit product is niet meer leverbaar


PRODUCTEN UIT HET DIMPLEX ASSORTIMENT ZIJN UITSLUITEND BIJ HAVÉ VERWARMING IN LUNTEREN TE BEZICHTIGEN. NEEM CONTACT OP VOOR HET ACTUELE AANBOD.

Vrijstaande elektrische haard die eenvoudig te plaatsen is. Alleen stroom is nodig om deze Opti-Virtual haard tot leven te laten komen.

Een nieuw ontworpen haard passend bij de laatste trends. Door het fraaie laser gesneden staal heeft u ruim zicht op de virtuele vlammen. Het vuurzicht is bij de Opti-Virtual 360, zoals de naam al aangeeft, vanuit alle hoeken. Om de Opti-Virtual brander te laten branden is alleen stroom nodig. Dit maakt het plaatsen van deze sfeerhaard bijzonder eenvoudig. De haard is ook prima te plaatsen op plekken waar geen toezicht is, zoals in de horeca. De haard geeft alleen de illusie van een vuur maar geeft verder geen warmte of rook af.

De techniek voor het vuurbeeld is de Pepper’s Ghost. Een principe dat geestverschijningen als illusie weet te vertonen en ook gebruikt wordt bij attracties, op toneel en in musea. Voor een goed beeld van hoe deze kachel “brandt” moet u deze techniek zeker brandend gezien hebben!

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Opties

Documentatie

Lijntekening dimplex opti v 360.pdf

Dimplex brochure 2020 2021.pdf

Prijslijst Dimplex 2023 2024.pdf

Scroll naar boven