, , , , ,

Dimplex Juneau

 1.409,00

Cassette voor Dimplex Opti-Myst


Geniet van een mooi vlammenspel dankzij de Dimplex Juneau elektirsche haard met Opti-myst® vlameffect. De LED houtset geeft het beeld van een gloeiende houtset weer van een klassieke haard. Geniet van het vuurbeeld zonder je druk te hoeven maken om vuur, gas en hitte, want de haard maakt alleen gebruik van waternevel.

Faber Opti-myst
U blijft ernaar kijken! Het Opti-myst vuurbeeld maakt een einde aan het ’platte vuurbeeld’ in elektrische haarden. Faber heeft een 3-dimensionaal vuurbeeld met rookeffect ontwikkeld. Nog nooit brandde elektrisch vuur zo realistisch.

Vriendelijk in gebruik
Elektrische haarden kunt u plaatsen waar u wilt. Gewoon ’plug and play’. Ze zijn vriendelijk voor het milieu, eenvoudig in gebruik en veilig voor kinderhandjes. Hoe echt het vuurbeeld ook lijkt, het vuur wordt niet warm.

Alleen stroom en water nodig
Een waterreservoir, licht (LED of halogeen), warmte en een verdamper creëren revolutionaire vlammen, niet te onderscheiden van echt vuur. Op een vol reservoir brandt de haard 8-10 uur. De vrijkomende ultradunne waterdamp draagt ook nog eens bij aan de vochthuishouding in huis.

*Het advies is om de watervernevelaars (tranducers), afhankelijk van het gebruik, tenminste eenmaal per jaar te vervangen.

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Opties

Documentatie

Lijntekening dimplex juneau.pdf

Prijslijst Dimplex 2023 2024.pdf

Scroll naar boven