, , , ,

Dimplex Cassette 500 retail LED Optimyst

 1.228,00

De Dimplex Cassette 500 retail LED Opti-Myst haard is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de scherpste prijs.


De Dimplex Cassette 500 R Opti-Myst combineert een prachtig realistisch vuurbeeld met een hoog gebruiksgemak. De haard kan eenvoudig op verschillende wijzen ingebouwd worden.

De Opti-myst techniek zorgt voor een zeer fraai en realistisch vuurbeeld. De modellen uit de Opti-myst serie waren al bijzonder populair, met de nieuwe cassette 500 zijn er nog een aantal verbeteringen doorgevoerd. Zo zijn de halogeenlampen vervangen door LED-verlichting. Deze gaat langer mee en het energieverbruik is afgenomen. Verder kan de cassette nu ook op de waterleiding aangesloten worden, het is dan niet langer nodig om met bakjes water aan de slag te gaan om de haard bij te vullen. Dit is vooral erg nuttig wanneer de haard veel wordt gebruikt, bijvoorbeeld in de horeca.

Kies de houtset die bij u past

Nu is deze haard ook leverbaar met een extra brede houtset. Deze extra brede houtset steekt aan beide zijden 10cm uit waarmee de totale breedt 72,5cm wordt. De standaard houtset is even breed als de cassette zelf, 50cm.

Optioneel kan de Cassette 500 ook zonder houtset geleverd worden, dan kunt u de cassette naar eigen inzicht decoreren. Bijvoorbeeld met kiezels, stenen, glas of echte houtstammen.

Tenslotte,de haard kan nu ook geluid maken! Het gezellige knisperende geluid van een sfeervol en warm haardvuur. Het geluid is eenvoudig te regelen en uit te schakelen via de afstandsbediening of direct via de knoppen.

De cassette 1000, een extra breed model

Deze cassette maakt het mogelijk om verschillende haarden aan elkaar te koppelen. Zo kan u een breed en een ononderbroken vuur vormen. De cassette 1000 bestaat uit 2 cassettes die naadloos gecombineerd worden tot een vuur van 1 meter. Naar wens, kan het vuur nog langer gemaakt worden met extra cassettes.

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Opties

Standaard uitgevoerd met waterreservoir.
Houtset
  • Geen
  • Houtset 500 € 405
  • Houtset 500 L € 526

Documentatie

Lijntekening dimplex cassette 500 500l.pdf

Prijslijst Dimplex 2023 2024.pdf

Scroll naar boven