, ,

Dimplex Asti

 938,00

De Dimplex Asti elektrische haard is leverbaar via Kachelplaats.


PRODUCTEN UIT HET DIMPLEX ASSORTIMENT ZIJN UITSLUITEND BIJ HAVÉ VERWARMING IN LUNTEREN TE BEZICHTIGEN. NEEM CONTACT OP VOOR HET ACTUELE AANBOD.

De Dimplex Asti elektrische haard wordt standaard met een witte schouw in klassieke stijl geleverd. Door de strakke lijnen past deze perfect in zowel moderne als traditionele interieurs. De Asti kan elke ruimte decoreren en opwarmen, namelijk een woonkamer, studeerkamer of slaapkamer. Het Optiflame® vlameffect en de verwarmingsfunctie zijn te bedienen met de afstandsbediening.

Faber Optiflame®

Thuis heerlijk genieten van het unieke vlameffect van uw Faber haard. Eenvoudig regelbaar en de houtblokken lijken echt te leven. Dit kan met de gepatenteerde elektrische ’Optiflame® technology’.Uw haard is eenvoudig met de afstandsbediening te bedienen. Het effect is warm, sfeervol en nodigt uit voor een bijzonder momentje met familie en vrienden. Mede door de inventieve verlichting van de houtset met de nieuwste LED-technieken is het effect van uw haardvuur optimaal. De houtblokken geven precies de juiste, warme sfeer en gloeien zoals het hoort. U hoeft alleen maar te genieten van het effect wat vuur op mensen heeft.

Bestel de Dimplex Asti bij Kachelplaats

Is uw oog gevallen op de Dimplex Asti elektrische haard? Vraag dan online een offerte aan voor de scherpste prijs bij Kachelplaats. Wilt u meer informatie over dit product of persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op.

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

,

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Opties

Documentatie

Lijntekening dimplex asti.jpg

Prijslijst Dimplex 2023 2024.pdf

Scroll naar boven