, , , ,

Contura 790

Dit product is niet meer leverbaar


Een vuur dat de gehele kamer vult, dat is de Contura 790. Voor de bekleding is er de keuze tussen het warmtevasthoudende speksteen, glazende witte of zwarte tegels. De Contura 790 brengt een modern ontwerp samen met een klassiek omlijsting van het vuur.

De Contura 700 kwam in 2011 op de markt en was direct een succes. Het compacte formaat maakt de kachel eenvoudig te plaatsen, tel daarbij op het moderne ontwerp van de bekende Myra groep en de basis van het succes is duidelijk. De nieuwe Contura 790 breidt de serie verder uit. Een kachel die iets hoger is en omlijst wordt met speksteen of tegels.

Contura 790K, met tegels

Deze Contura houtkachel is leverbaar met zwarte of witte tegels als bekleding. De glanzende tegels zorgen ervoor dat de kachel zeer goed past bij een modern ingerichte huis. De kachel kan zowel als stralend middelpunt dienen in een hedendaags interieur en als onderdeel van de ruimte. Waarbij de kachel de ruimte alleen met de warmte en gezelligheid van een houtvuur vult.

Contura 790T, met speksteen

Daarnaast heeft u de keuze uit bekleding met het meer traditionele speksteen. Hiermee straalt de kachel al warmte uit voordat het vuur brandt. Verder is de speksteen bekleding wat behoudender dan de glazende tegels.

De Contura 790 is een moderne kachel zo ook de techniek. De kachel is voorzien van het Swan label wat wil zeggen dat de kachel CO2 neutraal is wanneer correct gestookt. Daarnaast is de kachel natuurlijk voorzien van CE label, wat wil zeggen dat het aan alle EU eisen op het gebied van veiligheid en milieu voldoet.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

,

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Contura 790T:
  • Speksteen, zwart stalen soft-close deur
  • Speksteen, speksteen soft-close deur € 585
Opties:
  • Vloerplaat wegneembaar zwart of grijs staal € 202
  • Vloerplaat wegneembaar glas transparant € 268
  • Luchttoevoerset € 166
  • Deur soft close voor houtvak speksteen € 962
  • Powerstone, 65 kg € 302

Documentatie

Brochure contura 2020.pdf

Energielabel contura 700 serie.pdf

Scroll naar boven