, , ,

Contura 586 Style

 4.195,00

De Contura 586 Style met grote zijruiten geeft u nog meer het gevoel van een open haard. Door de grote ruiten kunt u het vuur nog beter zien en ervaren.


De Contura 586 Style, het nieuwe model van Contura, met grote zijruiten geeft u nog meer het gevoel van een open haard. Door de grote ruiten kunt u het vuur nog beter zien en ervaren. De nieuwe houtkachel is aantrekkelijk vormgegeven, eenvoudig te plaatsen en verwarmt tot circa 120 m2.

De Contura 586 staat op een zuil en komt daardoor extra goed tot zijn recht in het midden van de kamer. Contura kachels worden in het Zweedse Småland met hart en ziel en aan de hand van de nieuwste technieken vervaardigd. Deze kachels kenmerken zich doordat ze gemakkelijk aan te steken zijn, ze branden binnen enkele minuten optimaal. Daarnaast worden de kachels uitvoerig getest waardoor ze uiterst veilig, betrouwbaar en milieuvriendelijk zijn.

De nieuwe Contura 586 Style

Nu is de Contura 586 Style beschikbaar. Contura heeft het uiterlijk van het klassieke model onder handen genomen en voorzien van een modern jasje. Zo kan er voor de deur gekozen worden tussen een gietijzeren deur en de glazen deur. De glazen deur geeft de gehele kachel een moderne en strakke uitstraling. Daarnaast geldt voor alle Style modellen dat de handgreep fraaier weggewerkt is en deze wordt niet langer warm. Zo kan de deur ook geopend worden zonder handschoenen aan te trekken.

De Contura 586 kunt u volledig naar eigen wensen aanpassen, zo kunt u de kachel voorzien van een gietijzeren, stalen of een spekstenen bovenplaat, een kookplaat of een losse vloerbescherming van glas. Tenslotte kunt u de kachel altijd waterpas neerzetten, ook op een ongelijke vloer, door een ingenieus afstel systeem.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

,

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Uitvoering:
  • Zwart/grijs met aluminium bovenplaat
  • Zwart/grijs met glazen bovenplaat € 180
  • Zwart/grijs met speksteen bovenplaat € 300
Accessoires:
  • Vloerplaten (overleg met adviseur)
  • Kookplaat (alleen bij achteraansluiting) € 101
  • Draaiplateau incl. roterende kraag zwart/grijs € 750
  • Luchttoevoerset voor draaiplateau € 207
  • Luchttoevoerset € 166

Documentatie

Brochure contura 2020.pdf

Energielabel contura 500 serie.pdf

Maattekening contura 586 style.pdf

Handleiding contura_586_style.pdf

Scroll naar boven