, , ,

Charlton & Jenrick Luminosa 150

 3.750,00

De Charlton & Jenrick Luminosa 150 elektrische haard is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de scherpste prijs.


Ontdek de moderne Charlton & Jenrick Luminosa 150, een elektrische inbouwhaard met een indrukwekkende breedte van maar liefst 153,2 cm, perfect voor uw huis. Deze haard biedt u een uniek zicht op het vuur vanuit diverse hoeken van de kamer dankzij zijn 3-zijdige ontwerp. Met een keuze uit wel 16 vlamkleuren, 9 verschillende kleuropties voor de houtblokken en 10 kleuren voor het gloeibed, kunt u het vuurbeeld precies naar uw wensen aanpassen. Bovendien kunt u met een handige, vernieuwde app het vuurbeeld, de verwarming en zelfs het rustgevende knisperende geluid eenvoudig regelen.

Real Flame Technology

Wat deze haard echt bijzonder maakt, is de nieuwe Real Flame Technology, die de Charlton & Jenrick Luminosa 150 voorziet van de helderste, meest realistische vlammen ooit gezien op een elektrische haard. Als u op zoek bent naar een haard die niet alleen eenvoudig te bedienen is, maar ook warmte en stijl toevoegt aan uw huis, dan is de Charlton & Jenrick Luminosa 150 absoluut de juiste keuze voor u.

Nu de Charlton & Jenrick Luminosa 150 bestellen?

Is uw oog op de Charlton & Jenrick Luminosa 150 gevallen? Vraag dan vandaag nog een offerte aan bij Kachelplaats voor de scherpste prijs. Of kom langs in onze showroom in Kampen voor een persoonlijk adviesgesprek.

Merk

Brandstof

Kleur

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Documentatie

Lijntekening charlton&jenrick luminosa 150.pdf

Productblad charlton&jenrick luminosa 150.pdf

Scroll naar boven