Bellfires Vertical Bell gashaarden

Bellfires Vertical Bell gashaarden zijn prachtige staande haarden. Bellfires biedt hiermee nieuwe mogelijkheden om haarden in te zetten. Deze slanke haarden passen in smalle wanden, of kunnen ingezet worden om een muur in tweeën te splitsen. Hoe u hem ook inzet, de Vertical Bells staan garant voor de aangenaamste warmte en de gezelligste sfeer.

Toont alle 4 resultaten

Opties voor de Vertical Bell

Bellfires geeft u wederom de mogelijkheid zelf de ideale haard samen te stellen. Zo kunt u ervoor kiezen om een design-lijst om uw haard te plaatsen. Deze lijsten zijn beschikbaar in meerdere uitvoeringen. Maar u kunt ook voor de “hidden door” variant kiezen, zonder lijst.

Ook kunt u het vuurbeeld naar eigen wens inrichten. Misschien vindt u houtvuur geweldig. Kies dan voor de uiterst realistische houtblokken. Maar misschien geeft u de voorkeur aan keramische keien. Stel uw perfecte haard samen!

Small, Medium of Tunnel

Naast de opties kunt u ook nog kiezen voor verschillende formaten. De volgende modellen zijn beschikbaar:

  • Bellfires Vertical Bell Small,  115,5 cm hoog
  • Bellfires Vertical Bell Medium, 134,9 cm hoog
  • Bellfires Vertical Bell Small Tunnel, 115,5 cm hoog
  • Bellfires Vertical Bell Medium Tunnel, 132,5 cm hoog

Het Tunnel model biedt een bijzondere mogelijkheid om écht een unieke draai aan uw interieur te geven. Deze haard heeft namelijk aan zowel de voor- als achterkant een glazen ruit. U kunt de vlammen dus van beide kanten bewonderen. Hiermee scheidt u de ruimtes, maar is er toch een gemeenschappelijke band. En verwarmt u ook beide ruimtes.

Scroll naar boven