Bellfires Horizon Bell gashaarden

De Bellfires Horizon Bell is een serie van inbouwgashaarden die hun vlammen in de volste breedte laten zien. Deze brede vlammen geven een heerlijk ontspannen sfeer en zijn een ideale warmtebron. Met zijn moderne ontwerp is hij een indrukwekkende aanvulling op uw interieur. Deze kwalitatief hoogwaardige gashaarden zijn beschikbaar in verschillende maten. Van “small” tot “XXL”. De “XXL” is zelfs 1,7 meter breed! Er is dus altijd een Horizon Bell die bij uw interieur past.

Toont alle 8 resultaten

Doorkijk gashaard of niet

U hebt niet alleen keuze in de maat. U hebt ook keuze uit modellen die aan zowel de voorkant als de achterkant een ruit hebben. Zo kunt u dubbel genieten van de sfeer die de Horizon Bell uitstraalt! Een doorkijkhaard is altijd een bijzonder interessant element van een interieur. Mocht uw woning er geschikt voor zijn, neem het eens mee in de overwegingen.

“Hidden door” en sierrand

Bellfires heeft ook voor de Horizon Bell het concept van de “hidden door” gebruikt. De glazen ruiten zijn daarmee prachtig afgewerkt en naadloos ingebouwd. Dus geen elementen die afleiden van het strakke ontwerp. Daarnaast kunt u kiezen voor afwerking met één van de sierranden. Zo kunt u de Bellfires Horizon Bell aanpassen naar uw wensen.

Bellfires Horizon Bell keramische houtset met hidden door
Hidden door met keramische houtset branderdecoratie

Branderdecoratie

Met de Horizon Bell hebt u keuze uit verschillende decoraties. U kunt kiezen voor een niet van echt te onderscheiden houtvuur. Gezellig brandende houtblokken? Dat kan! Misschien wilt u wel een rustigere uitstraling. Ook keramische keien en marmer behoren tot de opties.

Bellfires Horizon Bell marmer split kiezels floating frame
Floating frame met marmer split branderdecoratie

Bediening van de Bellfires Horizon Bell

De Bellfires Horizon Bell heeft een afstandsbediening. Hiermee kunt u op afstand het vuur aan- en uitzetten. Maar ook de intensiteit van het vuur regelen. Veel warmte of wat minder? Geen probleem. Nog wat meer van die gezellige vlammen? Een druk op de knop is voldoende. Zit u al lekker voor de haard? De Bellfires Horizon Bell heeft ook op de haard zelf een bedieningsknop, dus ook zo is hij altijd te bedienen.

Veiligheid

De haarden uit de Horizon Bell-serie hebben allemaal een gesloten verbrandingssysteem. De brandstoftoevoer is volledig geregeld, voor een uiterst veilig en schone verbranding. De Horizon Bells voldoen aan de strengste veiligheidseisen en beschikken uiteraard over de vereiste certificaten.

Bellfires Horizon Bell

Nieuw is de Bellfires Horizon Bell. De opvolger van de succesvolle Horizon Bell serie. Grootste wijzigingen zijn:

  • Leverbaar met zwart keramische achterwand
  • Zuiniger, efficiency is toegenomen tot wel 85%
  • Floating frame kader, waardoor nog meer diepte in het vlammenspel gebracht wordt

Scroll naar boven