, , ,

Bellfires View Bell Large

 5.633,00


De aanschaf van een gashaard is meestal een hele investering en wanneer u besluit tot aanschaf over te gaan wilt u zeker weten dat u kwaliteit in huis neemt. De Bellfires View Bell Large 3 biedt een garantie tot succes. In de eerste plaats is de producent Bellfires de marktleider op het gebied van gashaarden en zijn ze al bijna een eeuw actief op de markt, waardoor er veel kennis en kunde is ontstaan over wat consumenten verwachten bij een gashaard van de hoogste kwaliteit. De Bellfires View Bell Large 3 is een stijlvolle inbouwhaard met een breedte van 135 centimeter die in geen enkele ruimte zou misstaan. Bij deze haard zijn verschillende variaties mogelijk. Zo kunt u kiezen voor houtstammen, witte of grijze kiezels. Voor wat betreft de vormgeving kunt u ook kiezen voor een vlakke wand of lamellen interieur.

De Bellfires View Bell Large 3 in gebruik

De Bellfires View Bell Large 3 is gekeurd volgens alle geldende richtlijnen en voldoet daarmee aan alle hedendaagse vereisten en regelgeving. Daarnaast wordt dit model geleverd met een afstandsbediening waarmee u zelf de intensiteit van het vuur kunt reguleren. De kachel heeft driezijdig vuurzicht en heeft een gewicht van 147 kilogram. De haard levert een maximaal vermogen van 8 kW en een zeer hoog rendement van 88%. Kies voor de Bellfires View Bell Large 3 en kies daarmee voor kwaliteit, want dit heeft Bellfires in het verleden meerdere malen aangetoond te leveren.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

,

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Standaard inclusief Hidden Door, Line Fire of Centre Fire, gepolijst glas, lamellen of stalen vlakke wanden, branderdecoratie en afstandsbediening 
Opties:
  • Hidden Door+ 10 cm. € 333
  • Zwart keramische spiegelwand (achterwand) € 451
  • Convectiekast € 152
  • Verlengde stelpoten (4) inclusief adapterset € 143
  • Wifi-Module + afstandsbediening € 221
  • Wifi-Module + puck (excl. afstandsbediening) € 149

Documentatie

Maattekening view bell l 3.pdf

Scroll naar boven