, , ,

Bellfires View Bell XL

 5.989,00

De Bellfires View Bell XL is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact met ons op voor de beste prijs.


Bellfires heeft een ruim aanbod gashaarden. Van zeer brede, tot smalle hoge modellen. Zo is er bijna altijd wel een model te vinden dat aansluit bij uw wensen. Met de introductie van de View Bell XL 3 wordt het aanbod nog breeder. Deze haard heeft brede en lage ruit. Hiermee heeft u een geweldig zicht op het levendige vlammenspel.

Voor de uitvoering van de haard heeft u de keuze uit verschillende opties.Van branderdecoratie tot acherwand en inbouwkader. Zo stelt u de haard samen naar uw eigen wensen. Voor de branders heeft u de keuze uit de unieke Bellfires Line Fire of Centre Fire. Bij de Line Fire heeft u altijd een breed vuur en zorgt de 2e brander voor extra diepte. Bij een Centre Fire heeft u met 1 brander een smaller vuur met hogere vlammen. Met beide branders aan heeft u bij de Centre Fire ook een vuur over de volledige breedte van de haard.

Door de relatief lage ruit is de Premium brander van Bellfires helaas geen optie. De ruit wordt standaard uitgevoerd in gepolijst glas.

De ideale plaats voor de View Bell XL 3 is langs een muur waarbij ook vanuit de zijkanten zicht op het vlammenspel is. Hiermee bent u verzekerd van een maximaal vuurzicht.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

,

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Standaard inclusief Hidden Door, Line Fire of Centre Fire, gepolijst glas, lamellen of stalen vlakke wanden, branderdecoratie en afstandsbediening
Opties:
  • Hidden Door+ 10 cm. € 372
  • Zwart keramische spiegelwand (achterwand) € 504
  • Convectiekast € 156
  • Verlengde stelpoten (4) inclusief adapterset € 147
  • Wifi-Module + afstandsbediening € 227
  • Wifi-Module (excl. afstandsbediening) € 153

Documentatie

Energielabel bellfires view bell xl 3 g25 75.pdf

Maattekening bellfires view bell xl 3.pdf

Barbasbellfires box gas brochure.pdf

Barbasbellfires box gas product overview.pdf

Brochure Barbas productinnovaties 2022.pdf

Scroll naar boven