, , ,

Bellfires View Bell Vertical

 4.744,00


Ook deze Bellfires haard komt uit de View Bell serie. Eén hoek, twee hoeken … van drie zijden optimaal zicht op het vuur. U creëert het met de View Bell Vertical 3. Hierdoor heeft u van drie zijden maximaal zicht op de betoverende vlammen van uw haard.

Vrijhangend of ingebouwd?

Met de introductie van de View Bell Vertical 3 heeft u de keuze uit 2 varianten. De keuze is uit een uitvoering gemaakt om vrijhangend te monteren. Dit model is uitgerust met een ophangsysteem om de bediening direct onder het toestel te monteren. Daarnaast zijn er ophangogen aan de achterzijde om de haard eenvoudig hangend te kunnen monteren.

De inbouw variant is ontworpen om geheel ingbebouwd te worden. De bediening kan dan ook geplaatst worden in een muurkast en de bekabeling is langer zodat er een grotere vrijheid is met het inbouwen. Tenslotte wordt de haard geplaatst met de standaard stelvoetjes of kan deze uitgebreid worden met de verlengdes stelpoten voor nog meer plaatsingsgemak.

Dubbel brander

Zoals alle nieuwe Bellfires haarden is de View Bell Vertical 3 nu ook voorzien van het nieuwe type brander. Met dit type brander heeft u de keuze uit een “Centre” of een “Line” fire. Ieder met zijn eigen vuurbeeld.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

,

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Standaard inclusief Hidden Door, Line Fire of Centre Fire, gepolijst glas, lamellen of stalen vlakke wanden, branderdecoratie en afstandsbediening
Opties:
  • Hidden Door+ 10 cm. € 252
  • Zwart keramische spiegelwand (achterwand) € 227
  • Convectiekast € 152
  • Verlengde stelpoten (4) inclusief adapterset € 143
  • WiFi + Afstandbediening * € 221
  • WiFi + Puck (excl. afstandsbediening) * € 149

*Wifi module niet in combinatie met vrijhangend

Documentatie

Maattekening view bell vertical 3.pdf

Scroll naar boven