, , ,

Bellfires Smart Bell 90/80

 4.803,00

Bent u op zoek naar de Bellfires Smart Bell 90/80 gashaard? Deze zijn leverbaar via kachelplaats.nl


Met de Smart Bell 90/80 heeft Bellfires een prestigieuze inzethaard in het assortiment. Deze haard combineert royale afmetingen met een overweldigend vlammenspel. Door de keuze voor de Premium Fire brander wordt het vuurbeeld nog realistischer. De vlammen komen uit de houtblokken waardoor deze lijken te branden zoals een kampvuur.

Deze haard is ontwikkeld om te plaatsen in een bestaande situatie. Dit kan door de beperkte inbouwdiepte en de verschillende kaders om de haard strak in te bouwen. Maar, door het prachtige vuurbeeld is het ook een alternatief voor een inbouwhaard zonder concessies te doen aan het vuurbeeld. Zeker voor situaties waarbij de ruimte beperkt is voor een inbouwhaard kan de Bellfires Smart Bell een interessante optie zijn.

Om de warmte verspreiding te verbeteren kan de haard uitgevoerd worden met de optionele convectieventilator. De inbouwdiepte wordt hierdoor wel 5cm groter. Voor de achterwand kan de standaard zwart vlak stalen achterwand vervangen worden door een zwart keramische spiegelwand. Het vlammenspel wordt met deze luxe achterwand nog levendiger.

Standaard wordt de haard met een uitgebreide afstandsbediening geleverd. Om de haard nog eenvoudiger te bedienen kan deze ook bediend worden met smartphone of tablet. Hiervoor moet u de optionele Wifi-module toevoegen aan de haard.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Standaard inclusief Premium Fire*, sfeerverlichting, inbouwkader, stalen vlakke achterwand, branderdecoratie en afstandsbediening
Opties:
  • Verdiept kader 15 mm € 199
  • Verdiept kader 50 mm € 241
  • Klassiek kader op maat € 523
  • Convectieventilator 230 Volt € 208
  • Zwart keramische spiegelwand (achterwand) € 419
  • Wifi-Module + afstandsbediening € 227
  • Wifi-Module (excl. afstandsbediening) € 153
* Enkel mogelijk in combinatie met aardgas

Documentatie

Energielabel bellfires smart bell 90 80 g25 73.pdf

Maattekening smart bell 90 80.pdf

Brochure barbasbellfires bellfires gas.pdf

Barbasbellfires bellfires gas fires product overzicht.pdf

Brochure Barbas productinnovaties 2022.pdf

Scroll naar boven