, , ,

Bellfires Smart Bell 80/70

 4.209,00

Bent u op zoek naar de Bellfires Smart Bell 80/70 gashaard? Deze zijn leverbaar via kachelplaats.nl


Met de introductie van de Smart Bell serie maakt Bellfires het vuurbeeld van inzethaarden net zo mooi als van inbouwhaarden.

De keuze voor de Smart Bell serie is kiezen voor het mooiste vuurbeeld dat inzethaarden te bieden heeft. De vlammen komen bij de Smart Bell 80/70 daadwerkelijk uit de houtblokken. Deze haarden zijn ontworpen om te plaatsen in een bestaande situatie. Door de beperkte inbouwdiepte passen deze modellen vaak in de bestaande (open) haard.

Omdat bij een inzethaard het lastiger is om de convectiewarmte snel te verspreiden kunnen de Smart Bell haarden uitgerust worden met de optionele convectieventilator. Deze ventilator verspreid de warme lucht snel door de gehele ruimte. Belangrijk om rekening mee te houden, door de haard uit te voeren met deze ventilator wordt de inbouwdiepte 5,5cm dieper.

Om de haard passend te kunnen plaatsen is er keuze uit een aantal verschillende kaders. Deze bieden een eenvoudige en strakke wijze van afwerken van de haard. Optioneel is de zwart keramische spiegelwand. Deze geeft extra diepte en levendigheid aan het vlammenspel. Tenslotte kan de haard uitgebreid worden met de Wifi-module. Door te kiezen voor deze module wordt het mogelijk de haard te bedienen via smartphone of tablet.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Standaard inclusief Premium Fire*, sfeerverlichting, inbouwkader, stalen vlakke achterwand, branderdecoratie en afstandsbediening.
Opties:
  • Verdiept kader 15 mm. € 148
  • Verdiept kader 50 mm. € 191
  • Klassiek kader op maat € 477
  • Convectieventilator 230 Volt € 208
  • Zwart keramische spiegelwand (achterwand) € 354
  • Wifi-Module + afstandsbediening € 227
  • Wifi-Module (excl. afstandsbediening) € 153

* Enkel mogelijk in combinatie met aardgas

Documentatie

Energielabel bellfires smart bell 80 70 g25 73.pdf

Maattekening smart bell 80 70.pdf

Brochure barbasbellfires bellfires gas.pdf

Barbasbellfires bellfires gas fires product overzicht.pdf

Brochure Barbas productinnovaties 2022.pdf

Scroll naar boven