, , ,

Bellfires Smart Bell 75/80

 4.209,00

Bent u op zoek naar de Bellfires Smart Bell 75/80 gashaard? Deze zijn leverbaar via kachelplaats.nl


Bij het zoeken naar een passende inzethaard voor een bestaande situatie moest tot voor kort concessies gedaan worden wat betreft het vuurbeeld. Met de introductie van de Smart Bell haarden van Bellfires is dit verleden tijd. Deze haarden combineren het beste van een inbouwhaard, het fraaie vuurbeeld, met een inzethaard, het plaatsen in een bestaande situatie, schouw of (open) haard.

De Smart Bell 75/80 is uitgevoerd met de luxe Premium Fire brander van Bellfires. Hierdoor komen de vlammen niet langer uit de bodem van de haard maar uit de houtset. Dit zorgt voor nog meer sfeer en een realistischer vuurbeeld.

Met de beperkte inbouwdiepte is deze haard zeer geschikt om te plaatsen in een bestaande situatie. Door de grote vrijheid wat betreft het inbouwen en het fraaie vuurbeeld kan deze Smart Bell haard ook een interessant alternatief zijn voor een inbouwhaard.

Voor het inbouwen beschikt de haard over 5 verschillende inbouwkaders. Zo kan er altijd een kader gekozen worden dat aansluit op uw wensen en de situatie. Voor de achterwand kan u kiezen uit de standaard vlakke achterwand of voor de zwart keramische spiegelwand. De spiegelwand geeft het vlammenspel extra diepte door de weerspiegeling van de vlammen.

Optioneel kan de haard uitgerust worden met een ventilator. Hiermee wordt de convectiewarmte sneller en beter door de kamer verspreid. Tenslotte kan u kiezen voor de Wifi module van Bellfires. Met deze module wordt het mogelijk de haard te bedienen via smartphone of tablet.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Standaard inclusief Premium Fire*, sfeerverlichting, inbouwkader, stalen vlakke achterwand, branderdecoratie en afstandsbediening.
Opties:
  • Verdiept kader 15 mm € 123
  • Verdiept kader 50 mm € 166
  • Klassiek kader op maat € 478
  • Convectieventilator 230 Volt € 208
  • Zwart keramische spiegelwand (achterwand) € 316
  • Wifi-Module + afstandsbediening € 227
  • Wifi-Module (excl. afstandsbediening) € 153

* Enkel mogelijk in combinatie met aardgas

Documentatie

Energielabel bellfires smart bell 75 80 g25 73.pdf

Maattekening smart bell 75 80.pdf

Brochure barbasbellfires bellfires gas.pdf

Barbasbellfires bellfires gas fires product overzicht.pdf

Brochure Barbas productinnovaties 2022.pdf

Scroll naar boven