, , ,

Bellfires Smart Bell 65/60

 3.617,00

Bent u op zoek naar de Bellfires Smart Bell 65/60 gashaard? Deze zijn leverbaar via kachelplaats.nl


Nieuwe toevoeging aan het assortiment Smart Bell haarden van Bellfires. Een vierkant model. Door de nieuwe brander is het mogelijk om de haard een beperkte hoogte te geven. Het resultaat is de Smart Bell 65/60. Net als de andere modellen uit de Smart Bell-serie is de inbouwdiepte slechts 35cm.

Dit model is uitgevoerd met de MagniFire brander van Bellfires. Deze brander heeft een volledig 3D vuurbeeld door de dubbele brander. Daarnaast is deze standaard voorzien van sfeerverlichting. Dit brengt een nog fraaier vuurbeeld, vooral op een lager verwarmend vermogen. Door de dubbele branders is het mogelijk om de verwarmend vermogen en vuurbeeld volledig af te stemmen op de situatie.

De inbouwmogelijkheden zijn ruim. Voor de Smart Bell 65/60 is er keuze uit 3 type kaders. Afhankelijk van het type kan er weer gekozen worden uit verschillende afmetingen. Kies voor het inbouwkader voor maximale inbouwvrijheid. Het klassieke kader is geschikt om de randen rond de haard strak en eenvoudig af te werken. Tenslotte geeft het verdiepte kader de mogelijkheid om de haard strak en eigentijds in te bouwen.

Voor de achterwand is er de keuze uit de standaard gladde zwarte wand. Optioneel kan deze vervangen worden door een keramische achterwand. Deze heeft enige spiegeling voor een levendiger vuurbeeld.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Standaard inclusief MagniFire, sfeerverlichting, inbouwkader, stalen vlakke achterwand, branderdecoratie en afstandsbediening.
Opties:
  • Verdiept kader 15 mm. € 123
  • Verdiept kader 50 mm. € 166
  • Klassiek kader op maat € 451
  • Convectieventilator 230 Volt € 208
  • Spiegelwand € 303
  • Wifi-Module + afstandsbediening € 227
  • Wifi-Module (excl. afstandsbediening) € 153

Documentatie

Energielabel bellfires smart bell 65 60 g25 77.pdf

Maattekening smart bell 65 60.pdf

Brochure barbasbellfires bellfires gas.pdf

Barbasbellfires bellfires gas fires product overzicht.pdf

Brochure Barbas productinnovaties 2022.pdf

Scroll naar boven