, , ,

Bellfires Smart Bell 55/60

 3.499,00

Bent u op zoek naar de Bellfires Smart Bell 55/60 gashaard? Deze zijn leverbaar via kachelplaats.nl


Nieuwe toevoeging aan het assortiment Smart Bell haarden van Bellfires. Een vierkant en compact model. Hiermee wordt het fraaie vuurbeeld door de dubbele branders ook mogelijk in situaties waar minder ruimte is. Met een inbouwbreedte van ruim 50cm is de Smart Bell 55/60 niet al te breed.

Deze Smart Bell haard is ook uitgevoerd met een dubbele brander. Het type brander is de MagniFire van Bellfires. Standaard uitgevoerd met sfeerverlichting in de stookbodem en de Eco Wave functie.

Door de beperkte afmetingen is de Smart Bell 55/60 ideaal om te gebruiken voor renovaties. Dit komt onder meer terug in de beperkte inbouwdiepte. Daarnaast is de haard ook goed te gebruiken voor nieuwe situaties.

Om de warmte beter te verspreiden kan de haard uitgevoerd worden met een optionele ventilator. Deze kan aan de achterzijde gemonteerd worden. Hierdoor wordt de inbouwdiepte wel groter.

Voor het interieur is er de keuze uit vlakke zwarte wanden of een zwart keramisch interieur. Het keramisch interieur geeft extra diepte aan het vlammenspel.

Afhankelijk van de smaak en de inbouwsituatie kan er een passend kader gekozen worden. De beschikbare kaders zijn een inbouw-, klassiek of verdiept kader.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Standaard inclusief MagniFire, sfeerverlichting, inbouwkader, stalen vlakke achterwand, branderdecoratie en afstandsbediening.
Opties:
  • Verdiept kader 15 mm. € 111
  • Verdiept kader 50 mm. € 153
  • Klassiek kader op maat € 439
  • Convectieventilator 230 Volt € 208
  • Zwart keramische spiegelwand (achterwand) € 278
  • Wifi-Module + afstandsbediening € 227
  • Wifi-Module (excl. afstandsbediening) € 153

Documentatie

Energielabel smart bell 55 60 g25 77.pdf

Maattekening smart bell 55 60.pdf

Barbasbellfires barbas gas fire panorama brochure.pdf

Barbasbellfires bellfires gas fires product overzicht.pdf

Brochure Barbas productinnovaties 2022.pdf

Scroll naar boven