Bellfires Premium Fire, levensecht houtvuur

Bellfires Premium Fire, levensecht houtvuur

Een noviteit, Bellfires introduceert het Premium Fire. Een nog sfeervoller en realistischer vuurbeeld voor de Bellfires haarden. Het vlammenspel benadert hiermee de sfeer van een echt kampvuur. De vlammen komen bij deze brander niet langer uit de bodem maar daadwerkelijk vanuit de houtstammen. Het verschil in ervaring van het vlammenspel is indrukwekkend. Daarnaast wordt bij deze brander standaard een regelbare sfeerverlichting meegeleverd, deze zorgt voor een extra gloei-effect in de branderbodem.

Premium Fire brander

De nieuwe Premium brander bestaat uit verschillende losse branders die in de keramiek houtblokken geplaatst zijn. Hierdoor komen de vlammen echt uit de houtblokken. Dit zorgt voor een nog levendiger en realistischer vuurbeeld. Ook met minder vermogen kan de gashaard een vol vuurbeeld hebben. In de zogenaamde spaarstand wordt alleen de voorste van de 2 branders gebruikt. Zonder concessies te doen aan de sfeer levert de haard fors minder warmte en is het gasverbruik lager.

Verlichting voor extra gloeieffect

Deze nieuwe branders zijn standaard voorzien sfeerverlichting onder het vuurbed. Deze verlichting zorgt voor extra gloeieffect. Om het gloeieffect naar wens te regelen is de lichtsterkte volledig regelbaar. Om al sfeer te hebben zonder dat de haard aanstaat kan de verlichting ook ingeschakeld worden terwijl de haard niet brandt.

Bestaande Bellfires haard aanpassen

De optie voor dit zeer fraaie vuurbeeld is niet alleen beschikbaar voor nieuwe haarden. Sommige types Bellfires haarden kan omgebouwd worden naar een Premium Fire uitvoering. Informeer naar de mogelijkheden en de kosten voor uw situatie. 

Bellfires gashaarden uitgevoerd met Premium Fire

Bij de Premium Fire zijn de branders geplaats in de houtstammen. Zo krult de vlam als het ware om het hout heen. Dit zorgt voor een zeer realistisch vuurbeeld. De houtstammen zijn zo gepositioneerd dat het een echt kampvuurgevoel geeft. Wilt u nou ook zo’n prachtige haard in huis? Bekijk dan hieronder een selectie haarden of kom langs in onze showroom.

Scroll naar boven