, , ,

Bellfires Panorama 90-55

 5.635,00

De Bellfires Panorama 90-55 is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact met ons op voor de beste prijs.


De Barbas Gas Fire Panorama 90-55 is een unieke, driezijdige gashaard met een schitterende uitstraling. Speciaal voor deze lijn haarden heeft Barbas Bellfires een vernieuwde brander ontwikkeld, de Premium Fire 2.

Premium Fire 2

De Premium Fire 2 bestaat uit zeven branders. Hierdoor is de techniek en de veiligheid blijvend gegarandeerd. Doordat de vlammen uit de stammen komen, wordt een zeer realistisch vuurbeeld gecreëerd. U kunt door middel van de schakelbare brander kiezen de achterste stammen uit te schakelen, waarmee u het vermogen tot 40% kunt reduceren, zonder de vlamhoogte van de twee L-vormige branders te verlagen.

Sfeerverlichting

Onder de branders van onze Bellfires-haarden kunnen we sfeerverlichting aanbrengen voor een extra gloei-effect. Die lichtsterkte is nog regelbaar ook. Met een simpele druk op de afstandsbediening bepaal je zelf hoe hard of zacht je smeulende vuur – want zo ziet het eruit – brandt. Door de speciaal samengestelde decoratieset met kooltjes, decoratieglas en as, is het bijna niet meer van echt te onderscheiden: het gemak van een gashaard, de looks van een dovend kampvuur.

Verschillende kaders

Klassiek kader – Inbouw kader – Verdiept kader
Kortom de Box biedt een optimaal vuurbeeld bij een minimale diepte. Dit maakt de Smart Bell breed inzetbaar. De Box is een concentrische gashaard die niet alleen ingebouwd kan worden, maar ook als inzet te plaatsen is. Dit biedt een ongekend aantal mogelijkheden.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

,

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Standaard inclusief Kaderloos of Kader 4cm, Premium Fire 2, stalen vlakke wanden, (zwarte) houtstammen en afstandsbediening 
Opties:
  • Kader 6 cm € 69
  • Kader 10 cm € 357
  • Zwart keramische spiegelwand (achterwand + zijpanelen) € 438
  • Industrial interior € 438
  • Convectiekast € 178
  • Verlengde potenset (4) € 110
  • Wifi-Module + afstandsbediening € 227
  • Wifi-Module + (excl. afstandsbediening) € 153

Documentatie

Energielabel gas fire panorama 90 55 pf2 g25.pdf

Maattekening barbas gas fire panorama 90 55.pdf

Barbasbellfires barbas gas fire panorama brochure.pdf

Barbas gas fire panorama product overzicht.jpg

Brochure Barbas productinnovaties 2022.pdf

Scroll naar boven