, , ,

Bellfires Horizon Bell XXL

 6.107,00

Een gashaard met een breedte van wel 1.70 meter. Deze Bellfires is zeker een aanwinst op uw interieur. Nu leverbaar met vele opties waaronder achterwanden en branderdecoraties.


De Bellfires Horizon Bell XXL 3 is de nieuwste uitvoering van de indrukwekkende Horizon Bell XXL gashaard. Deze gashaard heeft een vuurbreedte van maar liefst 1.70 meter! Deze gashaard is leverbaar met een dubbele brander. Met deze nieuwe mogelijkheid kunt u 30 tot 40% gas besparen bij een gelijkblijvend vuurbeeld. Zo kan u ook op de warmere dag genieten van een prachtig vlammenspel zonder dat u het te warm krijgt.Voor een demonstratie kan u de productvideo bekijken.

Nu leverbaar met nieuw kader

In de video wordt de Bellfires Horizon Bell XXL 3 getoond met het nieuwe kader. Dit is de hidden door + 10cm kader inclusief stenen plateau. Overtuig u zelf van de prachtige nieuwe mogelijkheden die dit kader biedt.

Alle opties ook voor de Horizon Bell XXL

Met de introductie van de Bellfires Horizon Bell XXL 3 komen alle nieuwe mogelijkheden ook beschikbaar voor het grootste model. Zo is bij de 3e generatie het rendement van de gashaard toegenomen tot wel 85%. Verder heeft u de keuze uit verschillende nieuwe achterwanden en branderdecoraties. Denk bijvoorbeeld aan de prachtige combinatie van een zwarte vlakke achterwand met marmersplit of de realistische houtstammenset gecombineerd met een glazen achterwand.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

,

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Standaard inclusief Floating Frame of Hidden Door, Line Fire, lamellen of stalen vlakke wanden, branderdecoratie en afstandsbediening 
Opties:
  • Hidden Door+ 7 cm. € 419
  • Hidden Door+ 10 cm. € 462
  • Zwart keramische spiegelwand (achterwand + zijpanelen) € 746
  • Convectiekast € 156
  • Verlengde potenset (4) € 75
  • Wifi-Module + afstandsbediening € 227
  • Wifi-Module + (excl. afstandsbediening) € 153

Documentatie

Energielabel bellfires horizon bell xxl 3 g25 75.pdf

Maattekening horizon bell xxl 3.pdf

Barbasbellfires box gas product overview.pdf

Barbasbellfires box gas brochure.pdf

Brochure Barbas productinnovaties 2022.pdf

Scroll naar boven