, , ,

Bellfires Horizon Bell Small

 4.803,00

Een kleiner model uit de nu al beroemde Horizon Bell serie.


De Bellfires Horizon Bell Small 3 is het kleinere model in de nieuwe Bellfires Horizon Bell-serie. Hiermee is de haard een opvolger van de eerste zeer geslaagde Bellfires Horizon Bell serie. Bellfires heeft 5 nieuwe modellen ontwikkelt met ieder een andere breedte. De breedtes lopen van 85 centimeter tot maar liefst 1.7 meter. Hierdoor is er altijd een Horizon Bell die past, zowel in de ruimte als bij uw smaak en budget.

Opvallend aan de Horizon Bell gashaarden is de combinatie van hoogwaardig design met technische innovatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Zo is de efficiency maar liefst 85%. Hiermee behoort de haard tot de zuinigste gashaarden

Pas de Bellfires Horizon Bell Small 3 aan

De Bellfires Horizon Bell kunt u aanpassen aan uw eigen wensen. Zo heeft u keuze uit een “hidden door” systeem of de floating frame uitvoering. De hidden door is ideaal voor moderne en strakke inrichting. Terwijl het floating frame voor nog meer diepte en daarmee een realistischer vuurbeeld zorgt.

Voor de achterwanden is er keuze uit drie opties, een vlakke stalen achterwand of brede lamellen. Nieuw is de optie voor een zwart keramische achterwand. Hierdoor krijgt het vlammenspel nog meer diepte.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

,

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Standaard inclusief Floating Frame of Hidden Door, Line Fire, lamellen of stalen vlakke wanden, branderdecoratie en afstandsbediening
Opties:
  • Hidden Door+ 7 cm € 282
  • Hidden Door+ 10 cm € 321
  • Zwart keramische spiegelwand (achterwand + zijpanelen) € 548
  • Convectiekast € 156
  • Verlengde potenset (4) € 75
  • Wifi-Module + afstandsbediening € 227
  • Wifi-Module + (excl. afstandsbediening) € 153

Documentatie

Energielabel bellfires horizon bell small 3 g25 75.pdf

Maattekening horizon bell small 3.pdf

Barbasbellfires box gas product overview.pdf

Barbasbellfires box gas brochure.pdf

Brochure Barbas productinnovaties 2022.pdf

Scroll naar boven