, , ,

Bellfires Horizon Bell Medium

 5.040,00

Gashaard met een breedte van 120cm.


De Bellfires Horizon Bell Small 3 is het middelste model in de nieuwe Bellfires Horizon Bell-serie. Bellfires heeft 6 verschillende breedtes van de Horizon Bell ontwikkeld om voor iedere toepassing een passend model te kunnen leveren. Van 85 centimeter tot 1.7 meter lopen de maten uiteen. Met 120cm hoort de Bellfires Horizon Bell Medium tot de middelste maten.

De Horizon Bell gashaarden staan voor: innovatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Het product wordt volledig in de Benelux ontwikkeld en geproduceerd. Hierdoor behoren de gashaarden tot de absolute top van de markt. Zo is de efficiency maar liefst 85%. Dit is niet alleen goed voor uw stookkosten maar ook voor het milieu.

Bellfires Horizon Bell Medium 3 opties

De Bellfires Horizon Bell kunt u aanpassen aan uw eigen wensen. Ze kunnen met een hidden door systeem of met een floating frame uitvoering geleverd worden. De hidden door is ideaal voor moderne en strakke inrichting. Terwijl het floating frame voor nog meer diepte en daarmee een realistischer vuurbeeld zorgt.

Qua achterwanden is er keuze uit drie opties, een vlakke stalen achterwand of brede lamellen. De zwart keramische achterwand is een nieuwe optie. Doordat de vlammen spiegelen in de achterwand kunt u nog meer genieten van het vlammenspel.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

,

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Standaard inclusief Floating Frame of Hidden Door, Line Fire of Centre Fire, gepolijst glas, lamellen of stalen vlakke wanden, branderdecoratie en afstandsbediening 
Opties:
  • Hidden Door+ 7 cm. € 316
  • Hidden Door+ 10 cm. € 354
  • Zwart keramische spiegelwand (achterwand + zijpanelen) € 598
  • Convectiekast € 156
  • Verlengde potenset (4) € 75
  • Wifi-Module + afstandsbediening € 227
  • Wifi-Module + (excl. afstandsbediening) € 153

* Enkel mogelijk in combinatie met Floating Frame

Documentatie

Maattekening hbm 3.pdf

Energielabel bellfires horizon bell medium 3 g25 75.pdf

Barbasbellfires box gas product overview.pdf

Barbasbellfires box gas brochure.pdf

Brochure Barbas productinnovaties 2022.pdf

Scroll naar boven