, ,

Bellfires Derby Large

 4.803,00

Bellfires introduceert een nieuw concept: de Bellfires Derby 3. Op zowel het gebied van design als veiligheid zet de Derby 3 de nieuwe standaard qua gashaarden.


De fabrikant Bellfires zet de standaard op het gebied van design en veiligheid, zo ook met de Bellfires Derby.

De Derby is het eerste model dat uitgevoerd is met een gepatenteerd veiligheidssysteem. Mocht er overdruk in de gashaard ontstaan dan wordt deze gecontroleerd afgevoerd. Het belangrijkste aandachtspunt is de betrouwbaarheid en veiligheid, ook in extreme situaties. Daarnaast kan het volledig systeem mocht het nodig zijn vervangen worden.

De Derby is leverbaar in twee varianten: met het Floating frame en met een Hidden Door. Optioneel is het interieur, waaronder het zeer bijzondere zwart spiegelend keramiek voor een optimale beleving van het vuur.

De Bellfires Derby is de opvolger van de originele Derby van Bellfires.

Bellfires Derby Floating Frame

Qua ontwerp valt de Derby 3 op. De mensen van Bellfires hebben namelijk een volledig nieuw concept ontwikkeld met de naam Floating frame. Dit concept is gebaseerd op het optisch laten zweven van een profiel waarachter keramische glas is gemonteerd. Hierdoor wordt het gasvuur als een open haard ervaren, meer dan ooit, overtuig uzelf door een bezoek te brengen aan onze showroom.

Bellfires Derby Hidden Door

Daarnaast is de Derby ook leverbaar met een volledig nieuw hidden door systeem: met gescreende zwarte glasranden voor een zeer modern en strak uiterlijk. De in eigen beheer ontwikkelde keramische branders laten zowel bij hoge als lage vlammen een zeer realistisch vuurbeeld zien.

Mocht u opzoek zijn naar een kleiner model, dan kan u naar de Derby Small kijken. Dezelfde kwaliteit maar dan een slag kleiner.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

,

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Standaard inclusief Floating Frame of Hidden Door, Line Fire of stalen vlakke wanden, branderdecoratie en afstandsbediening
Opties:
  • Hidden Door+ 7 cm. € 294
  • Hidden Door+ 10 cm. € 327
  • Premium Fire, inclusief sfeerverlichting € 296
  • Zwart keramische spiegelwand (achterwand + zijpanelen) € 773
  • Convectiekast € 156
  • Verlengde potenset (4) € 75
  • Wifi-Module + afstandsbediening € 227
  • Wifi-Module + (excl. afstandsbediening) € 153

Documentatie

Energielabel bellfires derby large 3 g25 73.pdf

Maattekening derby large 3.pdf

Barbasbellfires box gas product overview.pdf

Barbasbellfires box gas brochure.pdf

Brochure Barbas productinnovaties 2022.pdf

Scroll naar boven