, , , ,

Bellfires Corner Bell XXL

 6.344,00

De Bellfires Corner Bell XXL is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact met ons op voor de beste prijs.


Bellfires had altijd al een ruim assortiment gashaarden maar met dit nieuwe model, de Corner Bell XXL 3 wordt er een bijzondere haard aan het assortiment toegevoegd. Met een vuurzicht van 1,7 meter is deze haard zeer groot te noemen. Ondanks de forse afmetingen is de inbouwdiepte beperkt en het verwarmende vermogen beperkt. Hierdoor is de haard op veel plaatsen prima te plaatsen. Met deze haard creëert u een geweldig vuur met bijzonder veel sfeer.

Door de extra wordt het vuurzicht verder vergroot ten opzichte van een front haard. Dit maakt het vuur een centraal onderdeel van de kamer. Bij Bellfires is er een ruime keuze uit verschillende modellen, afmetingen en uitvoeringen. Zo kan u altijd de haard kiezen die het beste aansluit bij uw situatie. Met de Corner Bell XXL 3 wordt de nieuwe norm gezet wat betreft brede lage hoekhaarden.

Deze haard biedt de mogelijkheid voor verschillende inbouwkaders. Hierbij speelt mee wat uw smaak is of hoe de haard ingebouwd wordt. Voor de achterwand heeft u de keuze uit een vlakke achterwand, panelen of een zwarte spiegelwand. De branders bieden de mogelijkheid om te kiezen tussen een Line of een Centre fire. Het vermogensbereik is van 2 tot 10kW. Hiermee sluit de haard goed aan op de warmte behoefte van een grote kamer in een goed geïsoleerde woning. Tenslotte heeft u de keuze uit verschillende opties voor de branderdecoratie. Dit zijn houtstammen of witte kiezels als decoratie.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

,

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Standaard inclusief Hidden Door, Line Fire of Centre Fire, gepolijst glas, lamellen of stalen vlakke wanden, branderdecoratie en afstandsbediening 
Opties:
  • Hidden Door+ 10 cm € 359
  • Zwart keramische spiegelwand (achterwand + 1 zijpaneel) € 681
  • Convectiekast € 156
  • Verlengde stelpoten (4) inclusief adapterset € 147
  • Wifi-Module + afstandsbediening € 227
  • Wifi-Module (excl. afstandsbediening) € 153

Documentatie

Energielabel bellfires corner bell xxl 3 g25 75.pdf

Maattekening corner bell xl 3 l.pdf

Barbasbellfires box gas product overview.pdf

Barbasbellfires box gas brochure.pdf

Brochure Barbas productinnovaties 2022.pdf

Scroll naar boven