, , , ,

Bellfires Corner Bell XL

 5.870,00


Bellfires heeft een ruim aanbod aan gashaarden met verschillende afmetingen. Van breed tot hoog model, Bellfires biedt een passend model. Met de nieuwe Corner Bell XL 3 wordt het aanbod verder verbreed. Deze haard heeft een ruit met een breedte van bijna 1,5 meter. Dit geeft een grandioos zicht op het levendige vlammenspel.

Ondanks de forse afmetingen is de inbouwdiepte van dit model beperkt. Met een diepte van 45cm is deze op veel plaatsen strak in te bouwen. Natuurlijk is de Corner Bell XL 3 leverbaar in een linker en een rechter uitvoering. Daarnaast zijn er nog vele andere opties beschikbaar. Zo kan de haard aangepast worden aan de eigen smaak en wensen. Want, voor welk inbouwkader kiest u? Verder heeft u de keuze uit een Line- of Centre-fire. De achterwand is beschikbaar in 3 uitvoeringen. Tenslotte heeft u voor de brander decoratie de keuze uit de standaard houtstammen, grijze kiezels of witte shingles. Afhankelijk van de wijze van plaatsing en installatie is de haard leverbaar met een 150/100 of een 200/130 rookgasaansluiting.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

,

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Standaard inclusief Hidden Door, Line Fire of Centre Fire, gepolijst glas, lamellen of stalen vlakke wanden, branderdecoratie en afstandsbediening
Opties:
  • Hidden Door+ 10 cm. € 302
  • Zwart keramische spiegelwand (achterwand + 1 zijpaneel) € 609
  • Convectiekast € 152
  • Verlengde stelpoten (4) inclusief adapterset € 143
  • Wifi-Module + afstandsbediening € 221
  • Wifi-Module + puck (excl. afstandsbediening) € 149

Documentatie

Maattekening corner bell xl 3 l.pdf

Scroll naar boven