, , ,

Bellfires Box gas Panorama 45/45

 4.002,00

De Bellfires BOX gas Panorama 45/45 is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact met ons op voor de beste prijs.


De Bellfires Box gas Panorama 45/45 is de meest recente toevoeging aan de Box-serie. Dit model heeft een bescheiden afmetingen met vierkante inbouwafmetingen. De horizontale ruit geeft een ruim zicht op het prachtige vlammenspel van de luxe MagniFire brander. Door de diverse inbouwkaders is voor de meeste situaties wel een passende uitvoering van de haard te vinden. Door het diverse aanbod Smart Bell modellen is het ook eenvoudig om voor een kleiner of groter model te kiezen als uw situatie daarom vraagt.

De MagniFire brander is uitgevoerd met een dubbele brander. Dit maakt het mogelijk dat de haard onafhankelijk van de warmte die deze levert een fraai vuurbeeld heeft. Op koude winterdagen maar ook een warme dag in het najaar kan u genieten van een prachtig haardvuur.

Deze brander is standaard uitgevoerd met sfeerverlichting in de branderbodem en heeft de Eco Wave functie. Daarnaast kan de haard uitgebreid worden met bediening via WiFi/SmartPhone of domotica.

De inbouwdiepte is slechts 35cm. Dat maakt de haard ook zeer geschikt voor situaties waar de ruimte beperkt is. Wel is het belangrijk om advies te vragen of deze haard ook in uw bestaande situatie past. Dit omdat de haard is uitgevoerd met een concentrische rookgasafvoer. Dat wil zeggen, de haard brandt luchtonafhankelijk van de ruimte waarin deze staat.

Voor het interieur is er de keuze uit vlakke zwarte wanden of een zwart keramisch interieur. Het keramisch interieur geeft extra diepte aan het vlammenspel.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

,

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Standaard inclusief MagniFire, sfeerverlichting, stalen vlakke achterwand, branderdecoratie en afstandsbediening.
Opties:
  • Opslagmodule € 490
  • Zwart keramische spiegelwand (achterwand) € 246
  • Industrial interior € 246
  • Draagframe hanghaard € 369
  • Wifi-Module + afstandsbediening € 227
  • Wifi-Module (excl. afstandsbediening) € 153

Documentatie

Energielabel box gas panorama 45 45 mf g25.pdf

Maattekening box gas panorama 45 45.pdf

Barbasbellfires box gas product overview.pdf

Barbasbellfires box gas brochure.pdf

Brochure Barbas productinnovaties 2022.pdf

Scroll naar boven