Kalfire haarden

Kalfire is al meer dan 30 jaar een begrip op het gebied van de ontwikkeling van haarden en kachels. Een echt Nederlands familiebedrijf dat de trends bepaald in de haardenmarkt. Inmiddels is er een uitgebreid assortiment met veel mogelijkheden. Kijkt u bijvoorbeeld eens naar de Kalfire houthaarden of de Kalfire gashaarden. Deze haarden kunnen door het kaderloze design op veel plaatsen goed tot hun recht komen. Met hun vuurbeeld, afwerking en bedieningsgemak behoren ze tot de besten op de markt!

Resultaat 1–21 van de 71 resultaten wordt getoond

Kalfire een familiebedrijf

Kalfire is een echt familiebedrijf en is opgericht in 1981. Ondanks de sterke groei is het bijzondere karakter van Kalfire niet verloren gegaan. Men weet uitstekend de enorme betrokkenheid te combineren met een eigentijdse visie op design en techniek. De nieuwe generatie, die klaar staat binnen het familiebedrijf, staat nog steeds persoonlijk garant voor kwaliteit en service. Dit alles maakt Kal-fire een bedrijf dat de uitstraling en expertise van een multinational combineert met de oprechte betrokkenheid van een familiebedrijf.

Het bedrijf is ieder jaar weer in staat om nieuwe innovaties naar de markt te brengen. Hiermee blijft het een van de meest innovatieve bedrijven in de markt, met producten van de hoogste kwaliteit. De haarden en kachels behoren tot de besten op de markt. Een unieke combinatie van een hoogwaardig Nederlands product, continue innovatie en een duidelijke focus.

Product assortiment

Inbouw houthaarden

Kalfire heeft een ruim aanbod houthaarden. Van driezijdig model, tunnel tot front- en hoekhaard. De afmetingen lopen zeer uiteen, het breedste model meet 120 cm. Alle modellen zijn zogenaamde inbouwhaarden. Deze zijn ontworpen om geplaatst te worden in een nieuwe situatie. Opvallend aan de haarden is de kwaliteit van de liftdeur en de eenvoud in het bedienen van de haard.

kalfire-w-105-47-f

Bekijk alle Heat-Pure inbouwhaarden.

Gesloten gashaard

Een gesloten gashaard geeft het vuurbeeld van een prachtig houtvuur, met gemak van een gasvuur. Op dit gebied heeft Kalfire een zeer sterk merk opgebouwd. De haarden behoren tot de populairste haarden in het hogere segment. Ze zijn geroemd om het zeer realistische vuurbeeld, de prachtige afwerking en de eenvoud van het gebruik. Voordat u welke haard dan ook kiest moet u zeker een Kalfire Prestige brandend gezien hebben!

kalfire-g-160-41-f

Vanaf nu zijn de Eco-Prestige haarden ook leverbaar met de Natural Spark Generator (NSG). Naast het natuurgetrouwe vlammenspel bieden deze haarden nu ook de mogelijkheden om de vonken van een houtvuur na te bootsen. Deze techniek zorgt ervoor dat in de gesloten haard vonkjes opstijgen en verbranden, net zoals bij een echt houtvuur.

kalfire-natural-spark-generator

Kalfire is de enige haarden fabrikant die deze unieke vonken aanbiedt bij deze gashaarden.

Hier vindt u het complete productaanbod gashaarden.

Open gashaard

Een geheel ander type gasvuur is de open gashaard. Dit is een echte sfeerhaard met een realistisch vlammenspel, nog fraaier dan met een gesloten haard. U kunt het lage rendement wel als nadeel beschouwen.

kalfire landscape dancing flames

Opzoek naar de meest sfeervolle gashaard? Dan kiest u voor een Dancing Flames open haard.

Schouwen en design ombouw

Naast de haarden is er ook een aanbod natuurstenen stijlschouwen en ombouwen. Een moderne of juist zeer klassiek vormgegeven ombouw geeft iedere haard een uniek karakter en is een sfeervolle aanwinst voor het vertrek. Of dit nu een woonkamer of een bijvoorbeeld een klassieke bibliotheek is, Kalfire heeft een passende shouw.

kalfire steijn klein schouw

Een prachtige natuurstenen schouw is een voortreffelijke manier om uw haard af te werken. Of u nu voor een openhaard, houthaard of gashaard kiest, een schouw zorgt voor de finishing touch. Bekijk alle Kalfire schouwen.

Technische ontwikkelingen

Kalfire staat voor kwaliteit en innovatie. Hieronder een kort overzicht van de belangrijkste innovaties:

  • 1987 – Eerste leverancier van hout gestookte liftdeurhaarden in de Benelux.
  • 1991 – Introductie van de schouw Stein. Dit is nog steeds de nummer 1 sierschouw in Europa.
  • 2000 – Kalfire ontwikkelt de eerste LED elektrische haard, een bevestiging van het innovatieve karakter van het bedrijf.
  • 2005 – De introductie van de Kalfire Heat Pure houthaarden. Een nieuwe generatie die ontwikkelt is met vele innovatieve technieken.
  • 2007 – Introductie van de Kal Fire Fairo gashaarden. De eerste gesloten gashaard ter wereld met aan 3-zijden geen kader.
  • 2008 – De Kalfire Fairo 90 3-zijdig tunnel, de eerste gesloten gashaard die uitgevoerd is als roomdivider. Doordat het rookkanaal aan de zijkant gemonteerd is, zijn er vele nieuwe toepassingsmogelijkheden.
  • 2010 – In dit jaar is de eerste kaderloze hoekhouthaard ter wereld ontwikkeld en op de markt gebracht.
  • 2014 – De introductie van de Kalfire Prestige-serie. Nog nooit benaderde een gashaard zo realistisch een echt houtvuur.
  • 2016 – Introductie van de Natural Spark Generator (NSG). De Prestige gashaarden kunnen ook nog de vonken hebben van een echt houtvuur. Kalfire bevestigt hiermee de meest innovatieve gashaarden fabrikant te zijn.

Scroll naar boven